https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Ob 63. prazniku Občine Ljutomer podelili nagrade in priznanja

Ljutomer, 03.08.2019 ob 19:00  

V Domu kulture Ljutomer je v petek, 2. avgusta, potekala slavnostna prireditev ob praznovanju 63. praznika Občine Ljutomer.

Na prireditvi so podelili nagrade in priznanja, dogajanje pa je popestril nastop pevke Ditke.

Pisno priznanje Občine Ljutomer za leto 2019 so prejeli Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Ljutomer za več kot 20-letno spodbujanje domoljubja in ohranjanje zgodovinskih izročil, Danijela Kutnjak iz Ljutomera za dolgoletno prostovoljno terapevtsko delo na področju medicin ter Jurica Ferenčina, dr. med., spec. družinske medicine iz Črešnjevcev za zasluge in odlično delo na področju primarnega zdravstva v Občini Ljutomer.

Plaketo Občine Ljutomer z listino in denarno nagrado za leto 2019 pa sta prejela Branko Kristl iz Ljutomera, za dolgoletno uspešno delo pri razvoju kasaškega športa v občini Ljutomer ter Srečko Centrih iz Ljutomera, za dolgoletno uspešno delo in izjemne dosežke na gledališkem področju.

Podeljena so bila tudi priznanja županje Občine Ljutomer mag. Olge Karba za leto 2019. Prejeli so jih KTD Festival Ljutomer za 15 let uspešne organizacije Grossmannovega festivala fantastičnega filma in vina ter za izjemen prispevek k promociji občine Ljutomer, Ansambel Štrk ob 25-letnici uspešnega delovanja ter za izjemen prispevek k promociji občine Ljutomer, podjetje Atrium iz Ljutomera ob 30-letnici uspešnega poslovanja ter za izjemen prispevek k razvoju gospodarstva v občini Ljutomer, podjetje Murales iz Ljutomera ob 30-letnici uspešnega poslovanja ter za izjemen prispevek k razvoju gospodarstva v občini Ljutomer ter Avgust Rajh iz Ljutomera ob 50-letnici samostojne podjetniške poti ter za izjemen prispevek k razvoju gospodarstva v občini Ljutomer.

Prireditev so v živo prenašali tudi preko interneta in si jo lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.08.2019 ob 11:45 Mateja gost

      joj grossmann pa ni "čisti"... vsaj za ta dan bi lahko bil

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.08.2019 ob 13:34 Pišta gost

      v kavbojkah? gi pa mate ancuk? spodobilo se bi

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.08.2019 ob 16:08 Stef gost

      Haha horor se nadaljuje

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.