https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Poletni večer s tamburaši in Nastjo Gabor

04.08.2019 ob 12:30  

V okviru Poletnih sobotnih večerov v Moravskih Toplicah, ki potekajo v poletnih mesecih so včeraj pod šotorom nastopili Böltinski tamburaši in Nastja Gabor.


Tamburaši KUD Beltinci so pod zvezdastim šotorom ogreli občinstvo z znanimi skladbami, petju pa so se pridružili tudi obiskovalci. Po nastopu tamburašev iz Beltincev je nastopila še Nastja Gabor, ki je s svojim glasom in stasom ter karizmo navdušila občinstvo na akustičnem pop večeru.

Prav tako pa se lahko obiskovalci sprehodili po tržnici, kjer ponudniki ponujajo veliko domačih in lokalnih izdelkov. Že naslednjo soboto, 10. avgusta pa se lahko zvečer odpravite v Moravske Toplice, kjer bo naprej poskrbljeno za najmlajše; za njih bo nastopil čarodej s svojimi vragolijami, kasneje pa bo sledil večer zabavne in narodne glasbe z Ansamblom Aktual. Poletni sobotni večer bodo v Moravskih Toplicah potekali vse do konca avgusta.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.08.2019 ob 17:38 gost

      Bravo Böltinski tamburaši!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.08.2019 ob 19:34 gost

      Ka se tej pevači od tamburašev tak mrko držijo ? A so nej doubili plače? Udovica med tamburašicami ,mi je najbole lejpa!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.