https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Zaradi nešportnega vedenja navijačev kazen Muri in Mariboru

8.8.2019  

Sobotni derbi med Muro in Mariborom, ki se je končal z neodločenim rezultatom 1:1, je prinesel tudi nekaj grenkega priokusa, saj bosta oba kluba plačala kazen.


Zaradi navijaških strasti bosta oba kluba morala plačati kazen in sicer bodo mariborčani plačali 2.150 evrov, Mura pa 1.100 evrov.

Mura je kazen dobila zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, uporabe pirotehničnih izdelkov, na igralno površino odvrženih bakel, žaljivega in neprimernega skandiranja navijačem nasprotne ekipe ter razvitja transparenta s provokativno vsebino. Kot olajševalno okoliščino so šteli pisno izjavo kluba so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije.

Mariborčani so si kazen prislužili zaradi podobnih prekrškov: zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, uporabe pirotehničnih izdelkov in metanja bakel na igrišče, žaljivega in neprimernega skandiranja navijačem nasprotne ekipe ter za žaljivo izražanje o NZS. Pri izreku kazni so pri zvezi upoštevali predkaznovanost kluba.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2019 ob 13:49 Primorec gost

      Vsaka palica ima dva konca...pa se res je😁

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.08.2019 ob 15:09 gost

      Kaj se vi s temi kaznimi norca delate iz ljudi? Kaj je za en klub 1000 evrov? Nič! Nabiti jim 50 000 evrov kazni, povzročitelje neredov prek kamer najti in jih udariti po žepu ter dosmrtno prepovedati obisk tekem.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.08.2019 ob 21:09 Ne laži gost

        Ka pa je s teuf naroube, ge si pa kakšni nerejd vido, bakla ja nej praf, je pač prepovejdana,doj se leži pa rijsankle glejdaj.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.08.2019 ob 15:18 gost

      Kazni talati vsakomi posamezniki posebej, nej klubi. Ka naj klub če se čupavac dere "ubi ubi... ". Brezvezno skandiranje, ko bo kdo kričal "ubi ubi" ga dati v kletko pa naj se ubijeta med sabo, če je tak glasen, če ne pa naj šuti ker so to težke besede.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.08.2019 ob 15:30 Vedno Mura gost

      Tisti keri se dere ubi ubi je taka budala da je joj.Kazni bi naj oni placali keri se derejo pa mecejo sr.anje na igrisce.Ce bi jih udarili po socialnih zepih,te nebi vec taksnih norosti zganjali..

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.08.2019 ob 15:40 gost

      Če bi klubi dobili velike kazni, bi sami izlocili te huligane. Zdaj jih pa se podpirao, ker niso kaznovani.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.08.2019 ob 16:53 čondraš gost

      ne razumem kaj je bilo narobe z vsebino transparenta ? Svoboda govora kot v Jugoslaviji..

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.08.2019 ob 14:49 maribor gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.