https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Navijači Nafti prislužili denarno kazen

8.8.2019  

V nedeljo sta se v drugem krogu 2. SNL pomerila ND Beltinci in NK Nafta 1903. Tekma se je končala z zmago Beltincev z 1:0, zaradi neprimernega vedenja navijačev na tekmi pa je Nafta dobila 500 evrov kazni.

Kot so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije, je Nafta dobila kazen zaradi nešportnega in neprimernega obnašanja navijačev.

Navijači so v 75. minuti uporabili štiri pirotehnične izdelke – bakle, katerih glavni učinek je močna svetloba in gost dim, ki so dogorele v njihovem sektorju, v 76. minuti pa so v njihovem sektorju uporabili še dva pirotehnična izdelka – petardi, katerih glavni učinek je močan pok.

Enotna denarna kazen za obe navedeni kršitvi znaša 500 evrov, navaja Nogometna zveza Slovenije.

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2019 ob 14:37 Busybee gost

      Df Malo čvajge proda z svojih goric pa plača😂😂😂

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.08.2019 ob 15:23 hotiza gost

      Hja Nafta bo težko zbrala ta denar saj pa ni gledalcev in ne morejo zaslužiti 500 € z prodajo kart .Saj pa turbašov ne hodijo gledat niti domačini .

      10 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.08.2019 ob 22:00 gost

        @hotiza, mamina lulika je že zaceljena? Zgleda da ne, ker še vedno maš blodnje, vrajdeni turbaši, ka so ti povzročili takše traume..aja..ajaj hetcenšeg..nekit.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.08.2019 ob 16:02 naftaš gost

      Normalno da jih ne hodimo gledat in jih niti ne bomo, dokler bodo sem vlačili sem tretjerazredne tujce iz madžarske in Hrvaške, ki jih boli kurac za Nafto. Če bi pa igrali z domačimi dečki, bi pa publike bilo kar nekaj, ne glede na to, da bi se borili za obstanek. Beltinci so živ dokaz, da se z mlado ekipo iz pomurskih krajev da obstati v drugi ligi.. Životarjenje in borba za peto šesto mesto v drugi ligi z tujsko legijo bolj ali manj zanima le peščico sorodnikov od nogometašev. Gorgoni so upravi in nogometašem Nafte dobro povedali Vi niste Nafta, Mi smo Nafta.

      20 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.08.2019 ob 16:04 Bog i batina gost

      Spavaš ki mirno Df??

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.08.2019 ob 16:54 Slovenac gost

      Zakoj pa imate Orbanove igralce.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.08.2019 ob 16:57 čondraš gost

      Navijači so v 75. minuti uporabili štiri pirotehnične izdelke – bakle, katerih glavni učinek je močna svetloba in gost dim, ki so dogorele v njihovem sektorju, v 76. minuti pa so v njihovem sektorju uporabili še dva pirotehnična izdelka – petardi, katerih glavni učinek je močan pok. Uuu NZS..pa to je zrelo za kazensko ovadbo, Gorgoni so skoraj zanetili 3 - jo SV...bravo NZS, žepi se vam polnijo , mar ne ? Klubi bi enostavno morali prenehati plačevati kazni za te bedastoče .

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.08.2019 ob 17:08 naftaš gost

      Bolj kot poraz proti Beltincem boli to, da bi od Murinih mladincev morali dobiti porcijo, reševal nas je vratar Raduha, ki je ubranil tri zicere. Zamislite se Naftina stroka in trener z ekipo vred. Je zdaj zopet Fridl kriv za polomijo in blamažo v Beltincih???????? Kar se tiče kazni, največjo kazen si zasluži Nzs, ki z svojimi zakoni ubija še to malo navijaštva kaj ga imamo. Najbolje bo, da začnejo ultas navijaške skupine na tekmo namesto bakel, nositi ropotuljice, sirene, harmonike in podobne zadeve, da naredijo iz tekme veselico. Obsojam huliganizem, pa metanje bakel na igrišče, če pa se baklje le prižgejo in ne letijo pa kvečjemu le popestrijo in polepšajo atmosfero ne pa ogrožajo gledalce.

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2019 ob 10:40 gost

        naftaš utihni že enkrat. S svojim pisanjem samo dokazuješ kakšen prostak si. Ti nisi navijač, ti si huligan, ki nogometne tekme izkoriščaš za svoje primitivno divjaštvo.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.08.2019 ob 17:37 čondraš gost

      Obsojam huliganizem, pa metanje bakel na igrišče, če pa se baklje le prižgejo in ne letijo pa kvečjemu le popestrijo in polepšajo atmosfero ne pa ogrožajo gledalce. To je že pretežka matematika za NZS, ozirom, če bi tolerirali baklje na tribuni bi jim zmanjkalo za počitnice.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.08.2019 ob 19:09 Banbino gost

      Za take kazni imajo denar, pa za službena vozila pa za štipendiranje otrok stricev v vidstvo Nafte za en ledomat pa ga nimajo saj hodijo od trgovine pa do trgovine da jim dajajo led sramota stric Požgaj, Magdič in ostala banda.

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.08.2019 ob 21:12 Roman gost

      Dobri ste prekmurci....zmerjate nas z mađari, turbaši, v resnici ste pa za slovence VI mađari in ne mi hahaha. Samo malo dele od Černelavec treba iti, da izvete resnico. Mala prekmurska pamet pač.. Tikve, krumše, mura pa imt... To je vaš maksimum, ni čudno, da imajo celotno prekmurje za manjvredno in zabito. Do prve vasi greš pa ti je vse jasno.

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2019 ob 10:28 nedelica gost

        Roman............ Zakaj tajite,da se niste preobrnili v madžare oziroma turbaše ? To vas spremlja in vas bo in ne morete nič . Nišče vas ne napada ampak se obnašajte in se držite navad in zakonov ter govorite jezik ,ki se govori v državi kateri živite in vam ,da možnost za preživetje .

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2019 ob 12:54 Roman gost

        @nedelica... Mi naj govorimo, kot se govori v Sloveniji? Mi se naj obnašamo? Pa kaj tebi je gnoj iz hleva naškodil? Človek, pa verjetno si večji madžar kot si misliš. Tvoj dialekt je zmazek vsega samo slovenščine ne. Mene razumejo od Lendave do Kopra, za tebe je pa vprašanje, če te razume sosed.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2019 ob 20:34 Inšpektor gost

        Ne motaj vouger, cejle dneve mađarsko tirate, kda po hočete govoriti p asi malo jezik ne sterete. Ne vem či pričate ali govorite ali p amađejrate

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      09.08.2019 ob 9:01 uprava nafte gost

      ne rabimo vas gorgone navijače saj samo delate škodo klubu nk nafta

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      09.08.2019 ob 10:18 naftaš gost

      Največjo škodo nk Nafti delate vi uprava in vaša tujska legija. Naftaši bi lahko brez madžarskega sponzorja igrali v 2snl in to igralci z pomurja in štajerske. Če smo lahko z dvema tujcema igrali v prvi ligi bi tudi v drugi ligi šlo.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      09.08.2019 ob 10:38 gost

      @nedelica=hotiza, nej si odgovoro, kak je mamika??

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      09.08.2019 ob 11:20 naftaš gost

      Nedelica- Pol prebivalcev Lendave z mano vred niti ne vemo madžarski govoriti, kaj šele da bi se meli za madžare. Samo kaj, ko je to takim seljakom kot si ti nemogoče dopovedati.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.