https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Motorist padel zaradi neprilagojene hitrosti

12.08.2019 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. Pri tem sta se dve končali s telesnimi poškodbami. Obravnavanih je bilo še sedem primerov povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in dve kršitvi javnega reda.


Okrog 13. ure je v krožišču v Turnišču zaradi neprilagojene hitrosti padel voznik motornega kolesa. V bolnišnici je bilo ugotovljeno, da ima zdrobljeno zapestje leve roke.  

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari, lendavski pa goljufijo.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Na območju Ljutomera je bilo prijetih pet tujcev, državljanov Alžirije, kateri so nezakonito vstopili v našo državo. Dva tujca pa so nam vrnili avstrijski varnostni organi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.    

* Fotografija je simbolična.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2019 ob 9:48 gost

      Nad motoriste tudi?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.08.2019 ob 10:01 čondraš gost

      nemogoče, ponavadi motoristom ki vozijo športne motorje, prednost izsilijo...kamen, stebrički ob cesti, jež in vozniki avtomobilov ki v svojih radarjih ne zaznajo nekoga ki prileti s 180km/h skozi naselje. Ravno včeraj je en tak priletel v naselje in seveda bi spet bil kriv voznik avta, ker kot sem rekel, ni uspel razbrati hitrost torpeda na dveh kolesih ;) . Ne vem no, zakon bi bilo treba spremenit, kdor želi voziti cestaka bi najprej mogel imeti 6 let izkušenj na cesti s Tomos APN ;) .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.08.2019 ob 10:43 čarna grinta gost

      JEBEŠ KONTROLO PROMETA! RAJŠI HODIM PEŠ PO JARKIH PA ŠE V JARKU PRED DOMAČO HIŠO SEM PIHAL IN NAPIHAL 2 PROMILA! SICER PA JE NAJBOLJ VAŽNO DA JE MURA RAZBILA TRIGLAV KOT SE SPODOBI ! VSEM MOTORISTOM PA ŽELIM VELIKO SREČE NA NAŠIH "KOBAJAGI CESTAH"

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.08.2019 ob 10:52 ČARNA GRINTA gost

      HMMM DREK PA RADARJI! HITRI ZASLUŽEK ZA POLICIJO! V MURSKI PA DOBESEDNO HODIMO PO IGLAH IN INZULINKAH! KJE STE GOSPODJE POLICISTI VAS VPRAŠAM ? DILERJI SE VAM PRED NOSOM ROGAJO IN TERORIZIRAJO POŠTENE LJUDI ! ALI NE MORETE ALI PA NOČETE OČISTITI NAŠEGA MESTA LEPEGA MESTA TE GOLAZNI NARKOMANSKE ?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.08.2019 ob 11:03 ČARNA GRINTA gost

      NE ME NAROBE RAZUMET NIMAM NIČ PROTI POLICISTOM! IMAM KAR NEKAJ ZELO DOBRIH PRIJATELJEV MED NJIMI! AMPAK TO KAR SE ZADNJE ČASE DOGAJA PO PARKU IN OKOLICI ZDRAVSTVENEGA DOMA !? VEM DA VESTE ZA TO GOLAZEN AMPAK ZAKAJ NE UKREPATE? BOMO RES MORALI USTANOVITI MESTNO STRAŽO IN JIH VSE POMETATI V LEDAVO ALI MURO? BREZ ZAMERE PA LEP DAN ŽELIM VSEM SKUPAJ

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.