https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Gornji Radgoni prišlo do verižnega trčenja

14.08.2019 ob 18:00  

Danes ob 15.30 je na Partizanski cesti v Gornji Radgoni prišlo do verižnega trčenja, v katerem so bila udeležena tri osebna vozila.

Gasilci PGD Gornja Radgona so nevtralizirali razlite tekočine po vozišču in do prihoda policije usmerjali promet. Poškodovanih ni bilo, nastala je le materialna škoda, navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2019 ob 19:21 Risto Kubura gost

      In gasilci so odklopili akumulatorje!!!!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2019 ob 23:10 gost

      Kmetje zapirajo sejem AGRA zavolo medvedov in volkov ?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.08.2019 ob 8:24 Marija gost

        Sejma ne morejo in ne smejo zapreti. Nekateri ljudje se na to pripravljajo skozi celo leto. Za vsak prostor je postavljena za najem visoka cena. En sam dan, sploh skozi vikend, je katastrofalna izguba. Evropska sredstva bi naj delili za ustrezno zaščito kmetij in ostalih posesti. Evropska sredstva so namenjena za zaščito. V Evropo smo vključeni, da bi naj našo posest pomagali ščititi. Popravljanje cest z evropskimi sredstvi je premalo, kam pa vsa plačana cestnina in vinjete...

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.