https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Se bo v soboto ponovila invazija Prekmurcev v Ljubljano?

21.8.2019  

V soboto, 24. avgusta 2019, nogometaše NŠ Mura čaka gostovanje v Stožicah. Klub NŠ Mura organizira tudi avtobusni prevoz.

Prodanih že več kot 500 vstopnic za Murin sektor

Nogometaši NŠ Mura po šestih krogih s tekmo manj zasedajo 3. mesto na lestvici, in so zraven vodilnega Aluminija še edina neporažena ekipa. Vse to je odlična popotnica za sobotno gostovanje v Ljubljani. V soboto, 24. avgusta 2019, se bodo Muraši ob 20.15 uri pomerili z drugouvrščeno Olimpijo. 

Čeprav so do tekme z Olimpijo še trije dnevi, je že zdaj jasno, da bomo priča novi črno-beli invaziji v Ljubljani!

Do tega trenutka je pošlo že več kot 500 vstopnic za sektor, kjer bodo nameščeni navijači Mure. Poleg tega je polnih že 5 avtobusov, prijavljenih je tudi nekaj kombiniranih vozil. Prijave za avtobusni prevoz se zbirajo še naprej.

Čas za novo črno-belo invazijo v Ljubljani

V baru na stadionu NŠ Mura, poteka prodaja vstopnic za Murin sektor, in sicer vsak dan med 14. in 20. uro. Cena vstopnice za Murin sektor je 8 evrov, cena paket: vstopnica + avtobusni prevoz pa je 23 evrov. Vse kaže na to, da bo tudi to soboto v Ljubljano krenilo več avtobusov, kombijov in osebnih vozil z najboljšimi navijači v državi.

Vse, ki organizirate prevoze na lastno pest, pa obveščajo, da morajo v baru na stadionu do petka 23. avgusta 2019, sporočiti število avtobusov in kombiniranih vozil. Pot navijačev Mure bo tudi tokrat potekala v konvoju, s skupnim zbirališčem. 

Lansko črno-belo invazijo v Ljubljani, lahko pogledate tukaj

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2019 ob 9:19 DF gost

      500 ljudi? Če se prav spomnim ste lani navedli da jih je šlo 2000. Se pravi tudi pri vaših močno pretiranih številkah je moč opaziti da se je narod streznil in ga vec ne zanima mura. Sploh ko vedo da bo Olimpija šolala ku malu djecu.

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2019 ob 19:50 .-. gost

        pa stvarno moreš bite takša debilčina? pa ka resno moreš v vsake teme neka podjebavate? mene resno nej jasno, kak se nemre takšo osebo nekak kaznite, ker to ka ti delaš je resno nej normalno. pa resno bi rad zvedo enkrat pa te vido v live, ka za debilčine si. pa ka neboš mislo ka ti kaj grozin, tak od daleč bi te vido, ker ziher s tejbe smrdij kakšo govno se.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2019 ob 12:15 Strijc Džouže gost

      Df glista spet zajedavaš narod??

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2019 ob 18:14 čondraš gost

      Debelega pa le zraven vzamite, vržite skup denar, vsaki 5 centov pa naj ma dečko malo občutka pripadnosti, pa da si pomurec.com malo odpočije od njega.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.08.2019 ob 13:08 gost

      Ja vzeti ga seboj po tekmi ga pa pustiti v LJ ,naj ga njegova BRAČA NATEPAVLE - na SUHO. pa nej uživa PEDERČINA STARA.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.