https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

23.08.2019 ob 13:00  

Tudi ta konec tedna vam ponuja številne dogodke, tako za odrasle kot za otroke. Za vas smo jih nekaj zbrali, zato preverite, kam se lahko odpravite. 

 

Petkovo dogajanje

V petek, 23. avgusta 2019, pa se bo začel tudi 3-dnevni dogodek: 26. ŠTRK Tour, srečanje avtomobilov oziroma kebrov v Dvorcu Rakičan. 

V petek, 23. avgusta 2019, bo ob 20. uri, na Trgu kulture v Murski Soboti, nastopil Take Nine Orchestra, večer slovenske popevke in drugih zimzelenčkov. Zasedbo sestavlja 11 članov s poudarkom na pihalni sekciji ob spremljavi ritmične osnove. 

Sobotno dogajanje

V soboto, 24. avgusta 2019, pa bo ob 9. uri, v Gornji Radgoni odprl vrata že 57. mednarodni kmetijsko - živilski sejem. AGRA 2019 bo v Gornji Radgoni od 24. do 29. avgusta največji državni in eden najpomembnejših kmetijsko živilskih sejmov Evropske unije in širše. 

Ob 9. uri pa bo na Grajskem dvorišču v Murski Soboti, potekal Otroški bolšjak in izmenjalnica igrač. Potekal bo med 9. in 12. uro, za udeležence pa bodo pripravili tudi otroške ustvarjalne delavnice. Prijave otrok, ki bodo prodajali ali menjali igrač, pa zbirajo do petka, 23. avgusta 2019.

Ob 10. uri bo na Trgu kulture v Murski Soboti, poskrbljeno tudi za najmlajše. V sklopu Soboškega poletja bo lutkovna predstava Čarobna Mineštra.

Ob 15. uri se bo na Trgu svobode v Gornji Radgoni pričela Radgonska noč. Popoldanski program se bo pričel že ob 15. uri z majolkino golažijado in otroškim programom. Ob 20. uri pa bo koncert Nine Pušlar s predskupino Horizont. 

V soboto, 24. avgusta 2019, pa bo v središču Moravskih Toplic, potekla večer ljudske glasbe na cimbalah (Luka Vegič) in večer zabavne in narodne glasbe (Ansambel Bekš). 

 

Ob 20. uri bo na Skritem dvorišču, za Hranilnico prekmurskih dobrot in TIC Murska Sobota nastopila skupina tAman. Po dvoletnem zatišju se skupina tAman vrača na odre s svežim repertoarjem, ki ga tokrat širi na tradicionalno glasbeno področje od Vardara pa do Triglava. 

Nedeljsko dogajanje

V nedeljo, 25. avgusta 2019, bo ob 11. uri na dvorišču dvorca Rakičan potekal kulturno-kulinarična prireditev 100 let prekmurske kulinarike, v okviru katere bodo predstavili prekmursko kulinariko in obeležili pomembnost prekmurskega izročila in kulture. Obiskovalci boste lahko poizkusili jedi pripravljene po tradicionalnih, kakor tudi po inovativnih in ekstravagantnih prekmurskih receptih. Dogajanje bodo popestrili z bogatim kulturnim in animacijskim programom in delavnicami za otroke. Možna bo tudi vožnja s kočijo. Za pridih prekmurske glasbe pa bo poskrbela Marko banda.

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2019 ob 13:39 ................ gost

      Ne nas basat-jebat!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.08.2019 ob 15:34 prijte si ... gost

      ...na jemanena fejst,da se bomo imeli jenamena fantstično.Vabljeni

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.08.2019 ob 23:30 Jsjakxja gost

      V soboto je ribija corba v lendavi :)

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.