https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Črenšovcih se je začel 13. Jenamena fest

Črenšovci, 23.08.2019 ob 10:00  

V športnem parku Črenšovci se je v četrtek, 22. avgusta, pričel 13. Jenamena fest. Festival rokodelstva, domače obrti, kulture in kulinarike Jenamena tudi letos traja tri dni.

Četrtkovo dogajanje se je začelo z rezbarsko in slikarsko kolonijo, najmlajši pa so lahko zaplesali na plesni animaciji in uživali ob plesnih nastopih.

Med uradno otvoritvijo festivala so navzoče pozdravili predsednik Kulturno-turističnega društva Črenšovci Damjan Hozjan, županja Občine Črenšovci Vera Markoja in vodja festivala Jenamena fest Andreja Sever.

Kot vsako leto je Jenamena fest tudi letos ob dvigu zastave z razglasom otvoril bovjaš Mirko Šernek. V programu pa so nastopili pihalna godba iz Odrancev, ki deluje pod Društvom godbenikov Odranci in ljudske pevke upokojenke.

Po uradni otvoritvi festivala so si zbrani ogledali še gledališko predstavo na prostem s Sašo Županekom. Sledil je glasbeni večer s Saško - Sašo Matajič, nato pa še zabava s skupino Zlata žila.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2019 ob 10:35 odranci gost

      Ha,ha 50 ljudij na otvoritvi .Ge pa te kapelnik Horvatek ka ni bil prisoten ?On pa ja nič ne sme zamuditi

      9 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.08.2019 ob 11:08 DF gost

      Pokvarjeni desničarji se kažejo samo pred volitvami. Vmes pa 3 leta na twitterju pisarijo.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.08.2019 ob 13:05 gost

      DF --tij si tele ! Bole ka bi se te v štali bikec skotil da si se tij skukurekno! Bikec bi zrasel v bijka ,da bi ga prodali ,žal tij si pa ostaL IN OBSTAL TELE ZA VSE VEČNE ČASE!!!!!

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2019 ob 14:29 gost

      Če bi lanske fotke gledal in današnje so enaki obrazi.Očitno je to družinsko oz druženje sorodnikov z dodatkom županje ,katera tako ali tako pripada zraven.Le veselite se Črenšovčarji !!!!

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.08.2019 ob 15:17 gost

      Glavna je bijla Zlata kita z cigačon ...koje sranje jebenti ...to nej glij lepo za poslušati...redni šalabajzeri..edino cigajnšče bi bilo za ponucati

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.