https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Bratuškova si je v Pomurju ogledala projekte na cestnem omrežju

23.08.2019 ob 18:00  

Ministrica mag. Alenka Bratušek si je danes na Štajerskem in v Prekmurju ogledala več projektov, tako na železniškem, kot na cestnem omrežju.


Ministrica za infrastrukturo si je na Štajerskem ogledala: Laško (ogled poteka gradbenih del nadgradnje žel. proge Zidani most-Celje), Slovenska Bistrica (ogled gradbišča modernizacije 2,6km ceste Cezlak-Pesek), Kidričevo (ogled zaključenih del ureditve 2,1 km ceste skozi Lovrenc na Dravskem polju) in Cirkulane (ogled sanacije brežine, zidu in terase gradu Borl).

V Pomurju pa se je Bratuškova mudila v: Ljutomeru (ogled gradbišča rekonstrukcije mostu v Ljutomeru), Turnišču (ogled gradbišča rekonstrukcije 3,7 km ceste skozi naselje Gomilica) in Tišini (ogled gradbenih del rekonstrukcije 1 km ceste in izgradnje krožnega križišča v naselju Tišina).

Foto: Facebook Ministrstvo za infrastrukturo

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2019 ob 18:52 Kuna gost

      Tišina! Seveda mišljeno naselje Tišina. Čisto mučenje ljudi in ceste. Center Tišine ni bil ne vem kaj, zakaj zdaj tako velik rondo in nobenega urejenega sedišča centra Tišine? Če je bilo zaradi tega prekopati staro pokopališče, potem je nekdo res izgubil kompas. O zdravi kmečki pamet, že itak krožijo govorice, da je šla.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.08.2019 ob 8:19 čondraš gost

        Slovenija je postala dežela rondojev, delajo s etudi tam kjer se na koncu pelješ zgolj "naravno" skozi, ker ni nobene ceste ne levo ne desno, tudi to sem doživel, vse za dober denar, pa evropska sredstva za v žepe. Sicer pa katastrofa kaj delajo, v Lenartu so dve krožišči delali pol leta ali dlje, v Tišini se ta gradnja, česar koli že, vleče že 1 leto ali kakko dolgo ?

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.08.2019 ob 8:42 gost

        Čondraš imaš prav. Najlažje je gradbenim baronom tu priti do denarja. Pa cene veliko, veliko previsoke. Župani kar tekmujejo kateri bo v svoji občini imel več krožišč. Zakaj že? Posebno Jevšek je posebno navdušen nad krožišči, To, kar se je dogajalo v Tišini in tudi na cesti Sobota - Rakičan je pa res sramota za občini in za državo. In to leta 2019.

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.08.2019 ob 20:03 Strijc Džouže gost

      Ka pa v hotel Diano je nej malo poglednola zapuščino svoje velke kolegice Olge Belec? Nej časa bilo ali kak?

      11 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.08.2019 ob 21:12 MARKO - HOP gost

      jaka gradbišča. A zdaj jes vidim zakoj tak dolgo 2 leti delajo to cesto Gomilica - Polana ker so čakali ka pride Bratuškova. Tišina je isti primer tudi tam so čakali Bratoškovo zdaj pa te lahko končajo že enkrat. Kak pa te za vraga nej prišla v Beltince tudi tam za šolo že 1 leto delajo cesto.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2019 ob 21:36 Lendavski nadvojvoda gost

      Bedačeki ste,se politično krejgate,norci.,Baba je rednu za kresnuti..

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.08.2019 ob 7:53 gost

        Lendavski nadvojvoda - imaš prav, AMPAK če je redna za kresnuti... še ne pomeni ka je pametna.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2019 ob 9:27 gost

      Mene pa zanima,kjoko se una sploj z gradbeništva razme?Tou ko ode okole je somo zapravljanje penez za vjoke dnevnice,pa ostale stvari za štere mi ne vejmo,kok se da penez na leke način vkradnete. To GAMAD somo tirate,ka dobroga nika ne prnesej,več pa nemo piso ko se od njij mislen............

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.08.2019 ob 12:17 alenčica, alenčica gost

      Zato so pa na gradbišču v Ljutomeru izobesili transparent AB projekt. To so projekti Alenke Bartušek. Problem je, ker imajo ljudje kratko pamet in bodo do volitev že pozabili in je ne bodo volili. Če bi bila dobra ministrica in bi se na kaj razumela bi takoj ugotovila, da je program semafirjev totalna katastrofa in je veliko mrtvega teka in posledično v špicah dolge čakalne vrste. Na delu, kjer je že novi most bi tudi lahko začasno namestili kak grobi asfalt, da se ne bi dvigal prah po sosednjih zgradbah in bi tudi rpomet hitreje tekel. Tipično za Slovnistan. Zakaj bi nkaj dobro delovalo, če lahko deluje slabo. Glavno, da si bodo eni spet pisali zasluge.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.08.2019 ob 12:29 Pücončar gost

      Naj bi jo rajši pelali ta, ge se nika ne dela pa bi sa moralo. Recimo: Sobota- Noršinci, Sobota-Püconci…

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.08.2019 ob 11:22 Pücončar gost

        Me pa rejsan zanijma, zakoj san si tü zaslüjžo minus. San premalo cest napijso?

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.08.2019 ob 11:31 gost

        Zato, ker te babe ni potrebno nikam voziti. Ne odloča ona o tem kaj se bo delalo, katere ceste, ulice, steze,........... Vstran vržen čas in pejnez, ko se nesposobno babo po Sloveniji vozi. Pazi, sem LEVIČAR, a to ženšče. Volilci so že znali zakaj je niso izvolili za poslanko.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.08.2019 ob 13:36 gost

      bi bilo kaj narobe .če bi jo kdo porinil v jamo pa zalil z betonom??

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.08.2019 ob 14:32 Tišina gost

      Na Tišini se dela spomenik Županu. Cesto smrti MS - Gederovci - Petanjci je pa občina Tišina dala v drugi plan, čeprav je bila prva v planu. Totalna sramota za župana in občinski svet.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.08.2019 ob 14:49 gost

        Ge pa si ti to pobral da župan dal prednost cesti na Tišini. Ta projekt je začo že prvi župan Flegar in ga Poredoša ni dokončal. Pa je prišla kriza ko se cest ni obnavljalo. Na državnih cestah pogoje - rondoje postavlja država. Pa si pogledni ko ideš v MS iz Industrijske ulice preko rondoja proti BTCju je država zahtevala da vsi grejo na en pas. Tudi tisti ki grejo samo v Lidl.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.08.2019 ob 15:48 rondo gost

      Ka se sploh ta mrha babja razmi v gradnjo

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.