https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Minimalna zmaga Polane nad Križevci

Velika Polana, 26.8.2019  

V 2. krogu PNL sta se v Veliki Polani pomerili ekipi Polane in Križevec. Spretnejši so bili domači, ki so prišli do minimalne zmage.

Polana - Križevci 1:0 (0:0)

1:0 - Jakšič (79.min)

 

Polana: Prša, Klujber, Car, Horvat, Šiško, Novak, Recek, P. Žugelj (od 46. Kirić), Koznicov (od 87. Štaman), Jakšič in A. Žugelj (od 89. Lebar).

Križevci: Šlihthuber, Škaper (od 24. Pojbič), Vegi Kalamar, S. Hari, Rocner (od 86. Kerec), T. Hari, Potočnik, Pelcl, Karoli, Vöröš in Prelec (od 81. Kalman).

Glavni sodnik: Lukas Gregorinčič.

 

Jakšič je dosegel edini zadetek na srečanju

Tekmo so bolje začeli domači, ki so imeli skozi celi prvi polčas terensko premoč. Pripravili so si nekaj polpriložnosti, a so bili nenatančni predvsem pri zaključnih podajah. Še najbližje zadteku sta bila Car, ki je z glavo streljal po podaji Novaka iz prostega strela, ter Jakšič, katerega strel je zletel za malenkost mimo leve vratnice vratarja Šlihthubera. Gostje, ki so se osredotočali predvsem na obrambno igro so bili še najnevarnejši po prostem strelu, ki ga je izvedel Vöröš, a je žoga zletela za precej mimo vrat Prše.

Podobna slika tudi v drugem polčasu. Mreža je mirovala vse do 79. minute, ko je zadel Jakšič. Izid se nato do konca tekme ni spremenil.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.