https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Ob nastopu džeZZve v Lendavi odmevali ritmi jazza

Lendava, 31.08.2019 ob 12:00  

V petek, 30. avgusta, je na letnem odru Gledališke in koncertne dvorane Lendava v sklopu Festivala Vinarium nastopila skupina džeZZva.

Prekmurski etno jazz kvartet džeZZva deluje od svojega začetka v enaki zasedbi; sestavljajo ga vrhunski glasbeniki: pianist Dejan Berden, kitarist Iztok Rodež, kontrabasist Mojmir Wolf in bobnar Miran Celec.

Že s svojim prvencem z naslovom DžeZZva so leta 2014 opazno stopili na slovensko glasbeno sceno. Album z naslovom džeZZva Live From The Hidden Courtyard so izdali novembra 2016. Lani pa je v izšel njihov tretji, sicer pa drugi studijski album – Sintur.

Koncert se je začel z nastopom mladih glasbenikov iz glasbene delavnice Govoreči bobni, ki jo vodi Miran Celec.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2019 ob 16:20 Marčančar gost

      Napacna informacija. Basist Mojmir Wolf zaradi bolezni zal ne nastopa. Tudi v Lendavi ga je nadomestil Tadej Kampl

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2019 ob 7:01 Jfbdb gost

      Saj, drugoga kak bolečoga kurca itak ne premoreš. Srmak.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2019 ob 10:39 gost gost

      Zakoj so te koncert nej preselili na stadion Nafte.San prišo pa san nej več mesta mogo dobiti,se razprodano in zasedeno!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.