https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Smehljajoča jabolka navdušila najmlajše

31.8.2019  

V soboto, 31. avgusta 2019, je na Trgu kulture v Murski Soboti, potekala otroška predstava Smehljajoče jabolko. 

Na Trgu kulture v Murski Soboti, je v soboto, 31. avgusta 2019, potekala otroška predstava Smehljajoče jabolko, v sklopu Soboškega poletja. Nekje na svetu je bilo kraljestvo, ki ga je začaral zlobni čarovnik. Med ljudmi je zasejal slabo voljo, zato se ni nihče več smejal. Kraljeva najmlajša hči Valentina je sklenila, da bo poiskala rešitev. Ker pa je sama ni našla, je njen oče objavil razglas. Obljubil je, da bo dal svojo najmlajšo hčer za ženo tistemu mladeniču, ki mu bo prinesel smehljajoče jabolko. Valentina je prišla v roke nenavadnega mladeniča. Njena pot ni bila lahka, a v mislih si je ves čas ponavljala: ˝Smehljajoče se jabolko bo vse rešilo. V kraljestvo vrnil se bo smeh in dobra volja pri ljudeh.˝ 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.