https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ljutomer doma priboril točko proti Šmartnemu

Ljutomer, 1.9.2019  

Preteklo soboto so nogometaši Ljutomera odigrali prvo domačo tekmo letošnje sezone 3. SNL vzhod. Po povratku v zadnjih 10. minutah tekme so uspeli iztržiti točko proti Šmartnem 1928.


Ljutomer : Šmartno 1928 2:2 (0:2)
Bertalanič 82, Rakovec 87; Trop 12, Korošec 44

 

V prvem polčasu so na igrišču prevladovali gostje iz Šmartnega in po zadetkih Matjaža Tropa v 12. in Joradana Korošča v 44. minuti na odmor odšli z dvema zadetkoma prednosti (0:2).

 

Ljutomerčani so v drugem polčasu poskušali izenačiti a nikakor niso uspeli zadeti. To se je vendarle zgodilo v 82. minuti tekme, ko je zadel Nino Bertalanič. To je Ljutomerčanom dalo krila in le pet minut kasneje so se ponovno veselili, ko je izenačujoči gol dosegel Miha Rakovec. Do konce tekme se izid ni več spremenil – 2:2.

 

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.