https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Remi na obračunu med Turniščem in Gančani

Turnišče, 2.9.2019  

v 3. krogu PNL sta se v Turnišču, pred okoli 250 gledalci, pomerili ekipi Turnišča in Gančan. Tekma se je končala z delitvijo točk.

Turnišče - Aluvar Gančani 2:2 (1:0)

1:0 - Aleks. Koren (20.min - 11m), 1:1 - Gergorec (47.min),

1:2 - Gergorec (50.min), 2:2 - Pavel (66.min)

 

Turnišče: Karoli, Aleks. Koren, Lutar, Titan, A. Horvat (od 79. L. Horvat), Županić, Nemec (od 64. Ternar), Jerebic, Lazar (od 57. Lebar), Pavel in Vučko.

Gančani: Zorko, Žižek (od 46. Bedek), Smodiš (od 64. Kisilak), Rogač, Toplak, Bunderla (od 73. Dugonjić), A. Špilak (od 79. Jerič), Ž. Špilak, Tušak, Tigeli (od 46. Tivadar) in Gergorec.

Glavni sodnik: Bojan Mertik.

 

Na prvo priložnost na srečanju je bilo potrebno počakati do 5. minute, takrat je Bunderla s strelom od daleč ogrel dlani domačega vratarja Karolija. Boljši začetek gostov je zdramil domače, ki so počasi prevzeli vajeti igre v svoje noge in si pripravili nekaj polpriložnosti. v 18. minuti se je Titan znašel sam pred Zorkom, a streljal v njega. Takoj v naslednji akciji je po prekršku nad istim igralcem glavni sodnik Mertik pokazal na belo točko, s katere je Aleksander Koren zadel za domače vodstvo. Do konca polčasa še po nekaj priložnosti, predvsem pri gostih, za katere sta Tigeli in Bunderla zapravila lepi priložnosti čisto ob koncu polčasa.

Energičen konec prvega polčasa je napovedal pestro nadaljevanje sosedskega obračuna. Tako je Gergorec v 47. minuti najprej izenačil, nato pa v 50. minuti Gančane popeljal v vodstvo. Vodstvo gostov je trajalo do 66. minute, ko je Pavel postavil končni izid obračuna in moštvi sta si razdelili točke.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2019 ob 7:25 bogdugonjic gost

      dugonjic ubila te sobota? :D:D:D

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.