https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti se je odvijal Avto show

Murska Sobota, 02.09.2019 ob 9:00  

Na Trgu kulture na Kocljevi ulici v Murski Soboti se je v nedeljo z začetkom ob 10. uri odvijal Avto show Murska Sobota 2019.


Včeraj so Trg kulture preplavili lepotci na 4-kolesih. Zbrali so se ljubitelji športnih, predelanih avtomobilov in oldtajmerjev.

Potekalo je tekmovanje v stylingu. Med drugim pa so na prizorišču podelili nagrade v kategorijah avto akustika, street sound in najnižje vozilo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2019 ob 10:29 DF gost

      Sami neki grdi, stari in predelani avtomobili. Kaj ljudje več nimajo denarja za nove. Ko sem še delal v nemčiji sem vsak dan videl kakšnega ferrarija ali lamborginija. Ne pa to srajne.

      5 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.09.2019 ob 16:14 re:DF gost

        In kje je zdaj tvoj ferrari? Včasih moraš imeti poleg denarja tudi čas, entuziazem in voljo, da ohranjaš kakšne zgodovinske primere avtomobilov oz. jih predeluješ pač po svojem okusu. Ti pa žal od tega nimaš nič. LP in Lep Pozdrav ;)

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.09.2019 ob 12:18 piki gost

      Spet so se zbrali tisti z malimi luleki.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.09.2019 ob 16:52 DJ55 gost

      Se je bar nekaj dogajalo v Sobote . Tej posamzeniki pa ka pisete mali luleki,te of ka vido ferrarija nej to sranje. Pa se dosti se najde taksih kak sta teva dva tskse vsr moti pa samo znate sinfat.. kda pa se nika nedogaja pa gucite ka Sobota staromodna itd.. Aja pa keri sinflete ste taksi ka bi radi meli takse avte pa nemrete 😂😂

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.09.2019 ob 17:40 DF gost

      Čuj ti. Ki imaš tak dost za povedati. Proti oldtimerjem nimam nič. Smo se v klasikah kot je DMC vozili tudi v moji mladosti. Super avto. A da se kažeš z nekim bednim avtom letnik 2005. Samo zato ker si namontiral spojler. To pa nima forme več.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.09.2019 ob 20:33 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Takšna prireditev NE SPADA v center mesta. Zakaj ni Jevšek tega naredil v svoji ulici. Lahko bi bilo pri BTC - ju. Pa naj tam grmi. To je res SUPER za otroke. Ko zaspi, takoj hrup. Me zanima kaj bi rekli, če bi vi imeli majhnega otroka pa bi vam pod oknom brneli.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.09.2019 ob 13:03 Gregor gost

      Se strinjam, ne spada v center mesta. Pa še graja fotografu - amaterju.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.