https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Za požar krivi nameščeni paneli sončne elektrarne?

02.09.2019 ob 13:40  

Včeraj smo poročali o požaru, ki je izbruhnil minulo soboto nekaj po 21. uri na gospodarskem poslopju v naselju Babinci.


Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je bil začetek požara na ostrešju gospodarskega poslopja, kjer so bili nameščeni paneli sončne elektrarne.  

Požar se je razširil na celotni ostali del ostrešja in drugi del odprtega gospodarskega poslopja. V požaru je bilo uničeno celotno ostrešje gospodarskega poslopja v katerem je bilo seno, kmetijsko orodje in stroji, različni pridelki in drvarnica.

V zidanem delu gospodarskega poslopja se je nahajala tudi živina, ki v času požara ni bila poškodovana.

Kriminalisti in policisti še opravljajo ogled kraja požara, zato vzrok in višina požara še nista znana, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2019 ob 21:53 akumulator gost

      Marsikaj je lahko krivo. Sončni paneli so najbolj primerni za krivca. Pa še težko je ugotoviti zakaj. Včasih so pri elektriki imeli žebelj namesto varovalke. Podobne nesreče so se dogajale, ko so bile stvari dobro zavarovane....Kaj veš? Tudi mere so lahko večje, kot je videti. Aja, pa vedno je vsak imel potem veliko boljše narejeno, ko je staro pogorelo. Če podreš in zidaš novo pač zavarovalnica ne da nič......

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.09.2019 ob 23:10 Oval gost

        Požar je izbruhnil malo po 21. uri, sonce je zašlo ob 19.40. Vzrok požara je sončna elektrarna?

        18 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.09.2019 ob 7:17 siva čaplja gost

      Akumulatorju v vednost - lastnik na žalost ni imel nič zavarovano, tako, da ne pametuj na pamet.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.