https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Karamarko pred tekmo z Domžalami

11.9.2019  

Nogometaši Mure bodo z reprezentančno pavzo končali nekoliko hitreje, saj jih jutri, 12. septembra, čaka zaostala tekma 3. kroga z Domžalami.

Pred obračunom se statistična tehtnica nagiba na stran Mure, ki je v prejšnji sezoni zmagala na prvem medsebojnem obračunu. V Fazaneriji so črno-beli Domžalčane premagali s 5:1. Sledili so trije remiji, v Domžalah je bilo 1:1 in 2:2, druga tekma v Fazaneriji pa se je končala brez zadetkov. 

Domžalčani so med reprezentančno pavzo zamenjali trenerja, Simona Rožmana je zamenjal Andrej Razdrh. Po lanskih dveh remijih v Domžalah, si Muraši želijo, da bo tokrat drugače. »Pripravljali smo se maksimalno in se ozirali proti prihajajoči tekmi. Vsak trening smo oddelali maksimalno in verjamemo v dober rezultat. Za nami je odličen teden. Pričakujemo, da bo vsak dal vse od sebe in gremo na zmago!« je pred tekmo v Domžalah pravi branilec črno-belih Marin Karamarko.

V naslednjih dneh Muro čaka zgoščen ritem tekem. V 17 dneh bo sledilo šest srečanj. »Zagotovo bo utrujenost prisotna, ampak ne preostane nam drugo kot da trdo garamo, treniramo in zmagujemo. Ni druge,« še dodaja 21-letnik.

Kaj je pred jutrišnjo tekmo v Domžalah še povedal Karamarko, si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku: 

Tekma se bo začela ob 20.10, v živo jo boste lahko spremljali tudi preko našega portala.

* Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.09.2019 ob 21:11 DF gost

      Murašje ste si že opomogli od hudega poraza? Vas še ritke pečejo? Jutri vas bodo domžalčani isto šolali ko malu djecu. Napovedujem vsaj 2:0 v korist domžal. V murini ekipi se je pričel razpad. To se na daleč vidi.

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.09.2019 ob 21:38 center gost

      Bomo videli ,žoga je okrogla

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.09.2019 ob 21:41 gost

      DF V TVOJI NAFTI RASPAD. IDIOT, DEBIL, SMRDLJIVKO.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.09.2019 ob 19:14 Nekdo gost

      Df Mura si je opomogla ti pa boš šel na psihiatrijo in si tam ne boš opomogel

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.