https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: S skupnimi kilometri za dober namen

14.09.2019 ob 13:00  

Danes, 14. septembra je potekala prireditev "Kilometri za življenje".


V sklopu mednarodne akcije "Prekolesarimo svet" so tudi v pokrajini ob Muri organizirali prireditev "Kilometri za življenje" ob svetovnem dnevu preprečevanja samomora. Kolesarji iz različnih krajev so se zbrali in prikolesarili v Mursko Soboto, kjer so se zbrali na Drevoredu Martina Luthra. Tam jih je pozdravil tudi župan Občine Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek.

Nato so se skupaj odpravili v Expano. Prišli so kolesarji iz Dobrovnika, Ljutomera, Cankove, Gornje Radgone in Radencev. Na Expanu je bila predstavitev različnih organizacij in aktivnosti zdravstvenih organizacij, štetje prekolesarjenih kilometrov, različne oblike vadb, meritve dejavnikov tveganja in predvsem kar je najpomembneje-druženje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2019 ob 13:46 gost

      S kolesarjenjem bodo oni preprečili samomore v Prekmurju ( na žalost smo pri vrhu po samomorih )?? Pa koji pametnjakovič si je to izmislil? Večina teh ljudi, ki pomišljajo na samomor, ni sposobna voziti kolesa. DAJTE JIM SPODOBNO ŽIVLJENJE pa se bo število samomorov občutno zmanjšalo.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.09.2019 ob 14:34 Lendavski nadvojvoda gost

      Gost,kaj pa so narobe storili,družijo se in kolesarijo,je več kot nič.Ni "spodobno" življenje vzrok,odnosi so vzrok tragedij.Če kolesarijo,so pač polni življenja,vedrine.Oni tako,drugi z motorji,peš,košnja trave,piknik ....V glavnem,najprej presodi sebe.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.09.2019 ob 20:48 Fonzek gost

      EXPANO treba polniti. Razlog se že najde. Sem pa rajši za dober namen kolesaril sam s sabo.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.09.2019 ob 22:30 DF gost

      Ovi mi izgledajo kot da vozijo orbitrek. In to v rikverc.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.09.2019 ob 10:08 DF gost

      Zgleda ka si tij naslednji na vrsti za samomor

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.