https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Našli neeksplodirano mino

15.09.2019 ob 8:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, najdeno pa je bilo eksplozivno telo.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali poškodovanje vozila in tatvino registrskih tablic. Na območju Gornje Radgone je bila pri zemeljskih delih najdena neeksplodirana mina iz II. sv, vojne, obravnavano pa je bilo še kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. V Murski Soboti so policisti obravnavali kaznivo dejanje ropa in tatvino mobilnega telefona.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru, kršitelji pa so se po intervencijah policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes predvsem na območju policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.09.2019 ob 8:08 OBČAN B gost

      pomurec.com - FUJ Spet ste izbrisali in onemogočili komentarje za ND BELTINCI seveda na posredovanje vodstva kluba, ki zaradi svojih napačnih odločitev (sodelovanje z Muro) in katastrofalnih rezultatov hoče tako utišati in prikriti svoje početje, ki ni v prid tradiciji beltinskega nogometa, ampak dokler boste trošili tudi občinski - javni denar boste tudi občanom odgovarjali kako in za kaj se to troši. Tega denarja ste po uradnih podatkih letos (2019) prejeli 63.520 EUR, morda pa še kaj mimo tega. V beltinski občini je ogromno otrok, ki bi radi igrali nogomet, poskrbite za te ne da jim starši morajo kupovati opremo in voziti. Vidim tudi, da se nekateri privilegiranci iz vodstva kluba prevažajo naokrog s službenim vozilom kluba, večinoma tam kjer nimajo kaj iskati, lepi luksus ste si omislili, za deco pa ni denarja. Ali je to vse rezultat zmage župana Viraga na Apatičevi listi ?, res žalostno in glede na rezultate SRAMOTNO. Čas bi bil, da bi vodenje kluba prepustili sposobnejšim in pametnejšim.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.09.2019 ob 9:33 rile gost

        Očitno v Beltincah res nekaj smrdi,če si čist se nimaš kaj bat(Vemo pa skom župan prijateljuje),...

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.