https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tatovi posegli po dveh vrtnih kosilnicah, otroškem kolesu ter grozdju

17.09.2019 ob 7:30  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali smo šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, manjši požar in dva primera povoženja divjadi.

Včeraj okrog 15.45 je neznani storilec v soboškem parku mladoletnemu oškodovancu z uporabo fizične sile odtujil denarnico. Policisti v tej zvezi še zbirajo obvestila. Obravnavana je bila tatvina dveh vrtnih kosilnic in otroškega kolesa ter tatvina grozdja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V zadnjem dnevu je bilo na našem območju obravnavanih dvanajst tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v državo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Ljutomer in PP M. Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.