https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Znani rezultati jesenskega roka splošne mature

17.09.2019 ob 13:00  

Dijaki, ki so splošno maturo opravljali na jesenskem roku, so danes izvedeli rezultate, ki so jih dosegli.

Iz Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer so sporočili rezultate splošne mature in sicer sta bila oba kandidata (eden na poklicni in eden na splošni), ki nista bila uspešna na spomladanski maturi, bila na jesenski uspešna. Tako je sedaj splošna in poklicna matura na ljutomerski gimnaziji 100%. Prav tako sporočajo, da so dobili na splošni maturi še enega zlatega maturanta.

V jesenskem roku sta na Ekonomski šoli Murska Sobota maturo opravljala dva dijaka, eden je bil uspešen.

Na lendavski dvojezični srednji šoli je splošno maturo opravljal en dijak, ki je bil uspešen.

Na murskosoboški gimnaziji je splošno maturo v jesenskem roku opravljalo pet dijakov, uspešni so bili trije.

Na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota je poklico maturo opravljalo osemnajst dijakov, trije izmed njih niso bili uspešni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.09.2019 ob 23:29 Gost gost

      Činč slamnati ravntelj zaj boš še lagal .Zapravil si gimnazijo s tvojimi profesorami (pijandure) objavi pravi rezultate .Čas je ka se pijtate in poglednite si Ljutomer in rezultate ,its ka te videli kako se učenci pripravljajo na maturo skozi cello Leto ,

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.