https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Zaradi težav s sistemom začasno papirnati recepti in napotnice

20.09.2019 ob 14:20  

Pri nujnih vzdrževalnih delih na infrastrukturi sistema eZdravje je prišlo do nepričakovanih težav, je sporočil Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ).

Kot so zapisali na spletni strani NIJZ so težavo skupaj z zunanjim partnerjem, vzdrževalcem sistemske infrastrukture, začeli takoj reševati.

Pacienti, ki potrebujejo zdravstveno oskrbo, vezano na izdajo napotnic in receptov, pa bodo do dokončne vzpostavitve delovanja sistema prejeli papirnate recepte in napotnice.

O odpravi težave bodo uporabnike obvestili na spletni strani NIJZ in spletnem portalu podpora.ezdrav.si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.09.2019 ob 15:43 gup gost

      Čista laŽ , isto se je zgodilo tuj na Hrvaškem, je to naklučje ali hekerski napad?? https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pao-sustav-u-cijeloj-hrvatskoj-svi-koji-su-danas-iza-13-sati-otisli-po-lijekove-na-recept-kuci-su-se-vratili-praznih-ruku/9271595/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.09.2019 ob 15:44 gup gost

      https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pao-sustav-u-cijeloj-hrvatskoj-svi-koji-su-danas-iza-13-sati-otisli-po-lijekove-na-recept-kuci-su-se-vratili-praznih-ruku/9271595/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.09.2019 ob 19:04 čondraš gost

      bemti, zdaj bo debeli spet mogel šop papirja nositi v lekarno, polovico jih bo izgubil do tja, posledice bomo pa trpeli ljudje na spletu :(.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.