https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nogometaši KMN Tomaž ŠIC Bar poraženi pred domačim občinstvom

Ljutomer, 21.9.2019  

Nogometaši KMN Tomaž ŠIC Bar so v drugem krogu 1. državne futsal lige debitirali pred domačim občinstvom in morali po napetem boju priznati premoč gostom iz Vrhnike.


KMN Tomaž ŠIC Bar : Siliko 2:3 (0:0)

Končan 21 (6m), Ćosić 33, 40; Marot 33 (10m), Klanjšek 37

Ekipa ŠIC Bara si je lani z zmago v drugi ligi zagotovila ponovno napredovanje med elito. Na prvi tekmi so prejšnji teden izgubili proti branilcem naslova iz Dobovca. Tokrat so se prvič letos predstavili tudi domačim gledalcem. Pred približno 120 gledalci smo bili priča zanimivi in napeti tekmi, ki se je odločila šele v zadnjih sekundah.

Tekmo so bolje odprli gostje, ki so bili skozi celotni prvi počas bolj nevarni, vendar svoje premoči niso kronali z zadetkom in igralci so na odmor odšli brez zadetkov.

Tudi na začetku drugega polčasa so bili domači nogometaši v podrejenem položaju. V 21. minuti so storili prekrške v vratarjevem prostoru, kar je s prostim strelom s šestih metrov kaznoval Aljaž Končan. Gostje iz Vrhnike so tudi 12. minut kasneje preko Admirja Ćosića dosegli še drugi zadetek in 7. minut prek koncem je kazalo na lahko zmago gostov. Nato pa so se končno prebudili tudi domači nogometaši in po šestem prekršku Vrhničanov prišli do prostega strela iz 10. metrov, ki ga je uspešno izvedel Aleš Marot in tako Prlekom vlil novo upanje. Domačini so še bolj pritisnili in v 37. minuti prišle do izenačujočega gola, ki ga je dosegel Domen Klanjšek. Napeta tekma se je nadeljevala vse do zadnjih petih sekund tekme, ko so gostje po izjemnem strelu Admirja Ćosića prišli do tretjega gola in tako dobili tekmo.

Ekipa Silika se je s prvo zmago v sezoni povzpela na drugo mesto lestvice, igralci KMN Tomaža pa brez točk ostajajo na dnu lestvice.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2019 ob 21:07 čondraš gost

      Škoda za poraz.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.