https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sprejeli zlate maturante murskosoboške občine

Murska Sobota, 23.09.2019 ob 11:25  

Predstavnica mestne občine Murska Sobota, je danes v Mikk-u sprejela 13 zlatih maturantov murskosoboške občine, ki so v minulem letu opravljali maturo.


Zlati maturantje splošne mature so: Nina Krpič, iz Gimnazije Murska Sobota ter Luka Lukač in Niko Farič iz Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer.

Na poklicni maturi so zlati maturantje postali: Andreja Mekicar ter z vsemi možnimi točkami Jana Cigan, iz Srednje zdravstvene šole Murska Sobota. Iz Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota so bili 4 zlati maturanti, in sicer Maja Klepec (z vsemi možnimi točkami), Tilen Tratnjek, Miha Poredoš in Saša Banfi (z vsemi možnimi točkami). Zlati maturantki sta postali tudi Petra Vogrinčič in Nina Novak iz Ekonomske šole Murska Sobota. Z vsemi možnimi točkami sta poklicno maturo opravili tudi Nika Erjavec in Barbara Barat iz Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.09.2019 ob 23:53 DF gost

      Pametna mladina. Sem prepričan da noben od njih ne hodi na fazanerijo. Tam imajo gledalci IQ toplega piva ki ga pijejo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.