https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Beltincih bodo danes odločali o novi direktorici ZTK Beltinci

25.09.2019 ob 6:00  

Beltinski občinski svetniki se bodo danes sestali na 8. redni seji. Na dnevnem redu je med drugim tudi podaja soglasja k imenovanju nove direktorice Zavoda za turizem in kulturo (ZTK) Beltinci, za kar se poteguje Gabrijela Küzma.  

 

Kot je razvidno iz gradiva k 8. redni seji Občine Beltinci,  bodo beltinski občinski svetniki v četrti točki dnevnega reda glasovali in najverjetneje podali soglasje k imenovanju Gabrijele Küzma za novo direktorico ZTK Beltinci. Küzmova, vkolikor bo potrjena, bo vodenje omenjenega javnega zavoda prevzela za mandatno obdobje petih let, po izteku pa je lahko imenovana vnovič.

Razpis za direktorja javnega zavoda je bil objavljen že aprila, a beltinski občinski svetniki na junijski seji občinski svet niso podali soglasja k imenovanju Ele Horvat za direktorico ZTK Beltinci. Razlog naj bi bilo negospodarno ravnanje oziroma plavajoči mlin na reki Muri na Otoku Ljubezni v Ižakovcih, ki se je marca skoraj potopil, odgovornost za skorajšnjo tragedijo, pa je moral prevzeti upravljavec mlina, to je  ZTK Beltinci, ki ga je takrat še vodila Horvatova.

Na razpis, ki je bil ponovljen konec avgusta, sta se po naših zanesljivih informacijah prijavili dve kandidatki, pri čemer druga kandidatka ni bila povabljena niti na razgovor, čeprav ima od Küzmove precej več izkušnje s področja turizma.

Küzmova je na zadnjih volitvah kandidirala za članico občinskega sveta Občine Beltinci na listi SD. Kot je razvidno iz javno dostopnih podatkov, je Küzmova tudi članica uredniškega odbora informativnega glasila Mali rijtar. Ali bo klub manj izkušnjam s področja turizma le potrjena za novo direktorico ZTK Beltinci, bo znano že danes popoldne.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2019 ob 6:08 gost

      Nič ne bodo odločali, ker je že vse odločeno!

      29 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2019 ob 8:09 gost

      Ja plačujejo se računi za lanske volitve, rumeno modri bodo poplačani, kak de zdaj šou turizem, ka de ga Melinčki oštarijaš vodo.

      21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.09.2019 ob 8:11 gost

      Ja račune za lanske volitve trbej plačati in so račun izstavili rumeno modri. Kak de zdaj šou turizem da de ga vodo iz ozadja melinči oštarijaš.

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.09.2019 ob 8:30 rejtaš gost

      pa zdaj ne razmin....nouva dir je iz kvote Židanove SD, ovi oštarijaš pa je v SDS, kak bi on naj vodiu turizem iz ozadja???

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.09.2019 ob 8:32 rejtaš gost

      pa zdaj ne razmin....nouva dir je iz kvote Židanove SD, ovi oštarijaš pa je v SDS....ka bi ti on naj vodiu turizem??!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.09.2019 ob 9:53 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Največja napaka je bila odstavitev Elice. Ne pozabite, kolcalo se vam bo po njej. Edino spremembe bi bile dobrodošle v pisarnah. Ostane naj samo Jožica, ostale pa odpustiti. Ker NE DELAJO NIČ.

      29 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.09.2019 ob 12:04 burza gost

      Oštarjaš že zna kak se tumi streže ! Vij dolgojezičniki ,ka pa nemate , nikaj pod palcem, pa žal lejko samo slamo mlatite !!! Škoda Elice ! Za mlijn pa bi morali odgovarjati ižekovski veliki veljaki , ki jih sedaj ne bom imenoval saj vsi znate kateri so! Vse glavni pa glasni ,žal pa pojma nemajo o objektih ki stojijo na njihovem otoki.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2019 ob 12:14 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

        Bodi frajer, pa povej poimensko. Ker se nekateri čutijo krive, pa nimajo nič s tem.

        13 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.09.2019 ob 12:15 Jajjaa gost

      Saj pa samo potrdili jo bodo nic drugo pare pa idejo za seje za brez veze

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.09.2019 ob 12:47 pišta gost

      Spet eni ne vedo, kako se tej stvari streže. Zakaj oseba iz kvote SD. Že vedo zakaj. SD je na oblasti. V Ljubljani se deli denar. Četudi rumeni ali modri ali kdo že vlada na podeželju v eni žepni občini se morajo tusi podrediti ostalim, ker drugače ne bo denarja. Dobro znajo zakaj na tako mesto postaviti človeka iz vladajoče stranke. Če bio nekdo, ki nima nikogar v LJ klical tja mu še telefona ne dvignejo. Če pa pokliče človek iz stranke na zasebni telefon nekoga, ki ima moč pa je to povsem druga zgodba. Pa lahko noč ovčice.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2019 ob 15:25 pišta - pišti gost

        Pišta, rejsan ke kak tij praviš, samo znaš ka je problem ka SD nede jako dugo na vladi, ka de pa te ? Pa so se v koleno strejlili ka ne mislijo in gledajo malo naprej.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.09.2019 ob 13:25 gost

      Le kdo bo... banda sakramenska, trbej vso to golazen stirati iz Beltinske občine stirati! Kda mo skup stopili pa jih nesli vö?! Če ščemo kakši napredek v tej občini trbej vse po vrsti vrčti na smetišče zgodovine!

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.09.2019 ob 13:26 gost

      Le kdo bo... banda sakramenska, trbej vso to golazen stirati iz Beltinske občine stirati! Kda mo skup stopili pa jih nesli vö?! Če ščemo kakši napredek v tej občini trbej vse po vrsti vrčti na smetišče zgodovine!

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.09.2019 ob 14:41 krofaš gost

      Dajte Beltinčari küjpite vašomi župani Viragi nekšne cote vej pa non stop nosi robače nima kaj drüjgo na sebe djati ? Sramota .

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      25.09.2019 ob 15:44 EMIL.S gost

      Zdaj kak to zgleda dragi občani smo v Beltincaj prišli iz dežja pod kap ka se tiče občine. Ovi mladinec Virag še nej pogruntal ka je stopil v prevelki črevelj. Ka je napoveduval pred volitvami ? zdaj se že vidi ka nede nič od toga, ker če bi hotel kaj napraviti bi moral komplet menjati občinsko upravo na ZKT pa nej samo direktorico ampak celo ekipo ker rejsan ne vem ka tej tam delajo. Ka ne gučin o občinskom svejti to je pa dno od dna. Pijtan se koga oni zastopajo v občinskom sveti, prej kak so nastopili mandat bi je bilo potrebno navščiti ka piše v zakonodaji. To kak je sedaj zastopajo vse drugo samo ne svoje občane, ste ge vidli, da se je kakši svetnik posvetuval z občani, nikoli. Že več kak 20 let je ne bilo nobenoga zbora občanov, Bog ne daj ka bi šel na občino pa tam kaj dobronamernoga povedal, včasik si protidržavni element. Sicer pa ste si sami krivi, ka ste zvolili to zdaj mate, večina pa tak nej šla volit, ker je izbira bijla zelo slaba in si nej imel koga voliti.

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      25.09.2019 ob 15:46 Gotov je gost

      GOTOV JE,Virakčeg je gotov,je že bivši,kak je prišel,tak bo odišel,prevarant,mutivoda,GOTOV SI.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      25.09.2019 ob 21:57 I. VELIKI. gost

      Vsi smo mislili, ka smo zvolil dobro pa ka de se nekaj premaknilo naprej. Po nekaj mesecih pa sem razočaran, res razočaran nad novo oblastjo v Beltinski občini. Župan, zdaj se komaj vidi, da si prevodeni za to funkcijo. Samo na prireditvah se pojavljati, je odločno premalo. Politično pa si itak pogorel.

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.