https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Kung Foo Fightersi navdušili v Bunkerju

Murska Sobota, 29.09.2019 ob 6:00  

V murskosoboškem Bunkerju so včeraj, 28. septembra 2019, odprli koncertno sezono jesen zima 2019/2020, ki tudi tokrat prinaša veliko dobre glasbe in zabave.

V goste so tokrat ponovno povabili Foo Fighters tribute skupino Kung FOO Fighters, ki je v Bunkerju že odigrala enega najboljših koncertov in tudi včeraj navdušila številne obiskovalce.

 

Foo Fighters je ameriška rock skupina iz Seattla, ustanovljena leta 1994 in so po prepričanju mnogih trenutno največja rock atrakcija na svetu, ki jo vodi nekdanji bobnar legendarne skupine Nirvana, neustavljivi Dave Grohl na vokalu in kitari. V enem izmed intervjujev je povedal: Ni več rock bendov, vsi uporabljajo računalnike, to ni pravično!

V Bunker so lahko obiskovalci prisluhnili v njihovih največjih uspešnicah, med njimi: »This Is a Call«, »Everlong«, »Learn to Fly«, »All My Life«, »Times Like These«, »Best of You«, »DOA«, »The Pretender«, »Long Road to Ruin« in druge.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.10.2019 ob 20:00 čondraš gost

      Bravo, bunker je prava zadeva, vse pohvale si zaslužite.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.10.2019 ob 20:09 gost

      Ona mala debela, ki " pleše ", zmaga. JAO, JAO, JAO. Kaj se vse tu zbere. Bog pomagaj.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.10.2019 ob 20:41 gost

      Jezos ka pa je to za muzike ?? Katastrofa 😂😂😂😂😂😂😂

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2019 ob 21:06 čondraš gost

        hehe..res je katastrofa od muzike, kaj je to v primerjavi z vašimi gay paradami na Severini in Jeleni Rozgi :)

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.10.2019 ob 21:08 čondraš gost

      Čondraš tou, ne pa Hrvati. Geli?...točno da je ;). Samo to je malo pretežka matematika za povprečnega Pomurca,katerega domet so denimo posušeni jasmin Stavros pa pornesa Severina, ali ceca z obeski vojnih žrtev okoli vratu itd..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.