https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ljutomer premagal Odrance

Odranci, 6.10.2019  

V 7. krogu 3. SNL vzhod, sta se v Odrancih, pred okoli 200 gledalci, pomerili ekipi Odranec in Ljutomera. Gostje so bili boljši in slavili z zadetkom Brumna iz prvega polčasa.

Odranci - Avto Rajh Ljutomer 0:1 (0:1)

0:1 - Brumen (20.min)

 

Odranci: Šaruga, Kalamar, Hartman, Žerdin, Ciglarič (od 54. P. Horvat), Törnar (od 29. Kociper), M. Horvat, Vinkovič (od 73. Emruli), Vok, Čuk in Suhač.

Ljutomer: Karlovčec, Vinter, Bertalanič, Virag, Skuhala (od 73. Kociper), Semenič, Lotrič (od 80. Kramar), Nemec, Munda, Brumen in Panič (od 80. Feguš Makovec).

Glavni sodnik: Aleš Fridl.

 

Pomurski obračun so v Odrancih bolje začeli gostje, ki so imeli očitno terensko premoč, a si v uvodnih minutah konkretnejših priložnosti niso pripravili, saj so se večkrat ujeli v prepovedani položaj. Tako je bilo do 20. minute, ko so nogometaši Ljutomera izpeljali hitro akcijo, do žoge je prišel Panič, ki je lepo našel Skuhalo, ki se je izognil prepovedanemu položaju, stekel v kazenski prostor in podal proti drugi vratnici, kjer sta bila neovirana Lotrič in Brumen. Slednji je žogo potisnil v mrežo za vodstvo Ljutomera. Domači strateg Cifer je bil nezadovoljen z igro svojih varovancev, zato je že v 29. minuti Kociper zamenjal Törnara.

Domači so nato prišli do fantastične priložnosti za izenačenje, saj je Vinter v svojem kazenskem prostoru podrl Čuka, Fridl pa je pokazal na najstrožjo kazen. Odgovornost je prevzel Vinkovič, a zadel le vratnico. Nato so si nekaj priložnosti pripravili še gostje, še posebej nevaren je bil Lotrič, ki je izvajal prosti strel iz dobrih 30 metrov oddaljenosti od gola, streljal močno po sredini, tako da je Šaruga imel kar nekaj težav, da je strel ubranil. Pri domačih velja izpostaviti še strel Hartmana z glavo, ki pa je zletel preko vrat. V drugem polčasu sta si obe ekipi pripravili po nekaj priložnosti, a mreža se ni več zatresla in ostalo je pri minimalni zmagi Ljutomera.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.10.2019 ob 10:16 Tornado gost

      Cijfer.sramota.pa tebe so ponižali tak Veržej.pa sedaj Lotmerk.spizdi.pa si nej znal kero je naš gol.ka smo samo nazaj igrali.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.10.2019 ob 10:50 Bv gost

        In spet so trenerji krivi gda se slabo špila oz.gda je poraz...prekmurska mentaliteta,žal ampak tak je

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.10.2019 ob 12:46 Kokoriči gost

        jA vsi štajerci cepajo mali fuzbal potem pa še pri vas z pol moči ,,,,jah plača je plača..

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.10.2019 ob 11:42 Prlek gost

      Lotmerk !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.10.2019 ob 13:21 Pero gost

      Polovico Odranskih igralcov vred z treneron stirati iz Odranec,se zna zakoj,nedo Odranci,zvali do se NK PLETENKA.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.10.2019 ob 13:28 gost gost

      Zikoja za trenera,nej pa toga pijančka.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.10.2019 ob 14:27 gost

      Google plačuje 80 funtov na uro, moj zadnji plačani ček je bil 9000 funtov, ki dela 100 ur na teden v spletu. Moj mlajši brat je mesece preživel 11 mesecev in dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga enkratt poskusil .... To počnem .....>>>>>>>>> www.CashFlow77.Com

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.