https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Policisti obravnavali dva nova primera poškodovanja kombajnov

06.10.2019 ob 9:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, devet kršitev javnega reda in miru, pridržali dve osebi, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 10.35 uri je voznik osebnega avtomobila izven naselja Gomila, zaradi nepravilne smeri vožnje, zapeljal izven vozišča in trčil v drevo. Pri tem se je lahko telesno poškodoval. Škode na avtomobilu je za 1.000 evrov.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali goljufijo pri spletni prodaji in preprečitev uradnega dejanja, lendavski pa tatvino goriva na bencinskem servisu. Radgonski policisti pa so v dveh primerih, na njivah v okolici Lomanoš obravnavali poškodovanje kombajnov. Kot že v večih prejšnjih primerih, je neznani storilec na steblo koruze navezal nerjavečo palico, ki je med žetvijo koruze poškodovala kombajn.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana dva voznika osebnih avtomobilov.

Na območju celotne države poteka akcija za večjo varnost peščev. Zaradi tega vozniki poskrbite, da boste med vožnjo še posebej previdni do najbolj ranljive skupine udeležencev v cestnem prometu.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.10.2019 ob 9:35 gost

      Zgrabiti ga in ga v kombanj potisnoti norca prekletega

      20 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.10.2019 ob 10:41 jp gost

      Juretu Godlerju in žabarjem na Planet TV pa je to smešni in so se sinoči ponorčevali iz teh žalostnih in za kmete tragičnih dogodkov.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.10.2019 ob 11:07 POLICIJA IN DRŽAVA ZA NIČ gost

      Pri nas je policija in država za en klinc, nobena večja država v svetu nas ne upošteva, nimamo dobrih odnosov. Kako bi ga edino lahko odkrili bom zdaj nekaj zapisal kar poznam. Američani imajo tako razvito satelitsko tehniko, da lahko kjer koli na zemlji iz vesolja čitajo časopis in zasledijo in spremljajo vsakršno gibanje, Tako da jim ne bi bil noben problem pogledati posnetke in ugotoviti in locirati tipa ali skupino, ki to nastavlja. Ampak ker naši vladajoči politiki ( še posebej levi) do ZDA vodijo neko politiko norčevanja nimamo kaj čakati da bi nam pomagali.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2019 ob 11:17 gost

        KMETJE IMAJO VELIKO DENARJA PA NAJ POKLIČEJO AMERIČANE ZA POMOČ IN JIM PLAČAJO!!! JESI BUDALO, KOLIKO NEPOJASNJENIH STVARI SE PA V AMERIKI DOGAJA PA NIKOLI NE NAJDEJO KRIVCA.

        9 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.10.2019 ob 11:49 Lendavski nadvojvoda gost

      Se strinjam,da je gost "Policija in.." reden bedaček.Še to,Američani ne dajejo,samo jemljejo,kot Vatikan.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.10.2019 ob 12:30 gost

      policisti ga tak ne bodo dobili ...še pred ga kaki kmet dobi...samo pol se mu ne piše nič dobrega ko ga kmet skoz rok spisti

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.10.2019 ob 13:24 gost

      ja je možno to tudi samo že 14 primerov??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.