https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prekmurski glasbeniki z gosti pripravili dobrodelni koncert

Murska Sobota, 07.10.2019 ob 18:30  

V nedeljo, 6. oktobra, je v športni dvorani Osnovne šole III v Murski Soboti, potekal dobrodelni koncert prekmurskih glasbenikov z gosti, na katerem so zbirali sredstva za Gala.


Na koncertu so nastopili Mladi Pomurci, Damjan Murko, Mišo Kontrec, Zlata žila, Del tuha, Franc Gorza, Ansambel Aktual, Duo pomaranča & Ivana, Cocktail, Dani Dandosa, Barbara & David Novak, Romano Glauso, Saška, Prestiž, Mark & Melanie Tivadar, Gitano Band, 4 you, Pištek, Mark Zebra in Enigma(CRO).

Vsi prostovoljni prispevki, ki so se zbrali na prireditvi, so bili namenjeni šestletnemu Galu, ki se bori s prirojeno deformacijo rok. Za njegovo operacijo v ZDA, ki je Zavod za zdravstveno zavarovanje (ZZZS) ne krije, bodo znašali 120.000 EUR, do zdaj se je zbrala že več kot polovica potrebnega denarja. Gal potrebuje operacijo, saj roke zaradi deformiranih kosti težko obrača in jih ne more zravnati.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.10.2019 ob 18:48 Groza gost

      Kje pa je Gorza? Samo zaradi njega je prišlo teh 39 ljudi.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.10.2019 ob 18:54 gost

      Ne laži, dva od teh, ki si jih omenil sta bila zaradi Pišteka.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.10.2019 ob 10:15 thejunior gost

      Groza...nejde se za tau keri je za keroga priso nej so tu pomembni bili muzikantje pa tak dale...Tu se je slo za beteznoga maloga ka ce bi vas vec bilo bi bokse za Gala bilou...Samo vi pavri ste samo tan prvi ge je za senke piti pa gesti! Cigani so bar zmozne pomagate! Ce bi kere paver tou organizero te bi vas vec bilo! Zalostno je ka smo nej enotne gda trbej pomagate...pa ce se za dejte ide...te pa ja trbej v ogenj ite pa slozen bite..! Samo znate fantazejrate drujgo tak nevejte! Rajse bi prisli pa bar 2 evra not vrgle v skatlo za maloga Gala! .....psihici!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.