https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Temperatura se je spustila pod ničlo

08.10.2019 ob 9:00  

Minulo noč je temperatura prvič padla pod ničlo, zjutraj smo se tako prebudili v hladno in megleno jutro. Na ARSO so v Murski Soboti ponoči namerili le – 1 °C, jutranje temperature pa so blizu ničle tudi drugod.

Danes bo pretežno jasno. Popoldne bo na vzhodu zapihal južni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 16 °C.

Jutri se bo od zahoda postopno pooblačilo, na vzhodu bo večji del dneva še sončno. Popoldne bo v hribovitih krajih na zahodu začelo rahlo deževati. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od 2 do 8, na Primorskem in v prevetrenih delih vzhodne Slovenije od 10 do 13, najvišje dnevne od 15 do 21, na severozahodu okoli 13 °C.

Obeti

V noči na četrtek bodo padavine zajele vso Slovenijo. V četrtek bo pretežno oblačno, dež bo čez dan slabel in do večera, najkasneje na jugovzhodu, ponehal. Ponekod bo zapihal severovzhodni veter.

V petek se bo nad južno polovico Evrope okrepilo območje visokega zračnega tlaka, ki bo najverjetneje vse do konca obdobja vztrajalo tudi nad našimi kraji. Prevladovali bodo zahodni vetrovi.

Od petka do srede bo prevladovalo suho, razmeroma toplo in pretežno sončno vreme. Več oblačnosti bo občasno na zahodu, kjer lahko rosi ali rahlo dežuje. V notranjosti bodo jutra po nižinah meglena. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 20 °C, poroča ARSO.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.10.2019 ob 14:52 Emma23 gost

      Pozivam vas u privatni hrvatski seks klub - www.lady4.fun Ovo je najbolje mjesto za pronalaženje seksualnog partnera! Čekam vas tamo :)s

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.