https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

OŠ Mala Nedelja ob 25-letnici z novo podobo

09.10.2019 ob 13:00  

Na OŠ Mala Nedelja je v ponedeljek 7. oktobra, potekala slovesnost, na kateri so svojemu namenu predali energetsko obnovljene prostore šole, telovadnice in vrtca.

Otroci so skupaj z učitelji in vodstvom šole pripravili slovesnost, na kateri so na simboličen način obeležili novo podobo zgradbe, ki je bila zgrajena pred natanko 25 leti.

Ob tej priložnosti je bilo v šolsko skupnost sprejetih 12 prvošolčkov, ki so v tem šolskem letu pričeli obiskovati OŠ Mala Nedelja. Ob sprejemu jim je čestitala ravnateljica Breda Žunič, županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba pa jih je obdarila s knjigami.

V ljutomerski občini letos izvajajo energetsko sanacijo petih objektov v občinski lasti, med katerimi je tudi zgradba osnovne šole, vrtca in telovadnice v Mali Nedelji.

V sklopu nekaj več kot 400 tisoč evrov vrednega projekta se je uredilo energetsko upravljanje, izolacija fasade, menjava stavbnega pohištva, izolacija podstrešja, sanacija razsvetljave in prenova ogrevalnega sistema, na več kot 110 radiatorjih pa so bili zamenjani termostatski ventili.

Foto: olgakarba.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.10.2019 ob 18:02 Emma gost

      Vabim vas v zasebni slovenski seks klub - www.lady4.fun To je najboljši kraj za iskanje spolnega partnerja! Čakam vas tam :)

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.10.2019 ob 23:53 piki gost

      Ufffff, 400.000,00 EUR !!!! Če bi to delal kdo privat bi ga vse skupaj stalo dobrih 100 tisočakov. Ali še ceneje. Nedolgo nazaj mi je znanec povedal, da je kupil določen izdelek pri nekem prodajalcu za 15 EUR. Povsem enak izdelek so potem kupili v javnem sektorju od istega prodajalca. Cena 40 EUR !!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.10.2019 ob 19:32 Franc gost

        Piki, ti verjetno še nisi gradil hiše. Ne piši nekaj na pamet. Če bi samo preštel število oken, ki so bila zamenjana, bi pisal drugače. Nove fasade pa je na OŠ Mala Nedelja vsaj za pet stanovanjskih hiš. Zato ne na pamet.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.10.2019 ob 2:29 Busybee gost

      Ja only in Slovenistan banana republika....

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.10.2019 ob 9:47 gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku..... Tako sem začel ./... >>>>> www.CashFlow77.Com

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.