https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

VZGOJA ZA ODGOVORNO VEDENJE OTROK IN MLADOSTNIKOV

Kdaj: Četrtek, 24.10.2019 ob 17:00

Kje: Dvorec Rakičan, Dvorec Rakičan

V sklopu Centra za družine Murska Sobota so v sodelovanju s strokovnjaki in predavatelji za vas pripravili cikel brezplačnih predavanj, vezanih na različne aktualne tematike in tako z velikim veseljem napovedujejo:

- 24. 10. 2019 ob 17.00 – VZGOJA ZA ODGOVORNO VEDENJE OTROK IN MLADOSTNIKOV

Predavateljica red. prof. dr. Zdenka Zalokar Divjak, univ. dipl. psih., spec. logoterapije; doktorica znanosti, predavateljica s področja psihologije in aktivna članica društva psihologov. Je avtorica številnih člankov in knjig s področja psihologije osebnosti, medosebnih odnosov, pomena komunikacije v izobraževalnem, svetovalnem in terapevtskem delu.

Vsebina predavanja: Marsikateri starši se sovpadajo z izzivi vzgoje, ko ne vedo ali naj svojimi otroci gradijo prijateljski odnos ali naj postavijo jasne meje. Kako biti dosleden v svojih vzgojnih ravnanjih, kako otroka vzgojiti v samostojno in odgovorno osebo so le ena izmed vprašanj na katera bo predavateljica skušala odgovoriti.

Predavanja potekajo v Centru za družine Murska Sobota (RIS Dvorec Rakičan), Lendavska ulica 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota - Modri salon, I. nadstropje.

Vsa predavanja so brezplačna, zaradi lažje organizacije pa zbiramo prijave preko:
- e-pošte druzina@ris-dr.si (posredujete le ime in priimek) ali
- na telefonski številki (02) 535 18 94,
spodnje prijavnice.

VLJUDNO VABLJENI! 

Program sofinancira Ministrstvo za delo, družine, socialne zadeve in enake možnosti.