https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Lendavi dobrodelni koncert »Z glasbo do znanja«

Lendava, 13.10.2019 ob 13:00  

Včeraj, 12. oktobra, je humanitarno društvo ADRA Slovenija v Kulturnem domu Lendava organiziralo dobrodelni koncert z naslovom »Z glasbo do znanja«.


Humanitarno društvo ADRA Slovenija je v okviru programa Napolnimo Slovenijo s srečnimi otroki (NSSO) včeraj organiziralo dobrodelni gospel večer. Dobrodelni koncert z naslovom »Z glasbo do znanja« je potekal od 18. ure naprej v Kulturnem domu Lendava.

Humanitarno društvo ADRA Slovenija je zbiralo prostovoljne prispevke za šolski sklad dvojezične osnovne šole Lendava I. Iz tega sklada se bo tako poskrbelo za šolske in obšolske dejavnosti pomoči potrebnih otrok. Poleg zelo dobro znane gospel skupine AGAPE sta nastopila tudi mladinski pevski zbor DOŠ1 Lendava in glasbena skupina DOŠ1 Lendava.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2019 ob 19:27 Lendavski nadvojvoda gost

      Evo,humanitarci na vsak korak,nikdar slišal za njih,pa nisem nerazgledan,mi pa smrdi nekaj okoli obšolskih dejavnosti otrok.Le katerih?Šola nudi deci vse,,brezplačno.Se mi nekak zdi,da grejo sredstva za prevoze v kombijih za določene...

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.