https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Beltinci doma klonili proti Primorcem

Beltinci, 13.10.2019  

V nedeljo, 13. oktobra, je v Športnem parku Beltinci bilo odigrano srečanje 13. kroga 2.SNL, v katerem so se domači Beltinci pomerili z ekipo Jadran Dekani. Kljub boljšemu zaćetku in hitremu vodstvu, so domačini morali priznati premoč primorcem, ki so jih na domačem terenu ugnali s končnih 1 : 2, kar je tudi bil izid prvega polčasa.


ND Beltinci - Jadran Dekani 1 : 2 (1 : 2)
(J. Krist 17. min, A. Zyba 27. min in S. Borghi 41. min)


Beltinci so igrali v sledeči psotavi:

Domen Zver, Tadej Apatič, Mateo Branilović, Alan Hočevar, Patrik Raduha, Ivo Balažic, Marko Maučec, Jan Kristl, Maksimilijna Zorman, Lovre Knežević in Mitja Mauko

Srečanje so agresivnejše pričeli domačini, ki so v uvodnih minutah že prišli do prve nevarne priložnosti, a je hitro veselje domačih preprečil gostujoč vratar. Sledila sta še dva resnejša napada žutih, ki pa prav tako nista končala v gostujoči mreži. Pritisk domačinov se je poplačal v 17. minuti, ko je po izjemno borbenem prodoru in podaji Balažica nato Kristl zadel z bližine.

Po prejetem zadetku, so gostje odločneje stopili na žogo, in začeli pritiskati na domača vrata. To se jim je obrestovalo v 27. minuti, ko so domačini v obrambi izgubili žogo, napako pa so gostje znali izkoristiti in sledilo je izenačenje. Do zadnjih nekaj minut prvega polčasa se je igra umirila in napadom obeh ekip so manjkali zaključki akcij. Vse to se je spremenilo v 41. minuti, po novi napaki domače obrambe, ki je  gostujočega vezista pustili samega pred Zvera, ta pa je uspel zadeti in s tem postavil izid polčasa in srečanja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija