https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Mali Nedelji potekalo srečanje starejših krajanov

Mala Nedelja, 15.10.2019 ob 9:00  

V soboto, 12. oktobra, je potekalo srečanje starejših krajanov, ki živijo na območju Krajevne skupnosti Mala Nedelja. Prisotne je obiskala tudi županja ljutomerske občine mag. Olga Karba.


Vsakoletnega srečanja, ki ga ob pomoči Občine Ljutomer organizirata svet Krajevne skupnosti Mala Nedelja in krajevni odbor Rdečega križa Mala Nedelja, se je znova udeležilo veliko občanov, ki so že dopolnili 70 let.

Županja Olga Karba je skupaj s predsednikom KS Mala Nedelja Boštjanom Žerdinom, nagovorila starejše krajane in jim v uvodu srečanja zaželela obilo lepih dni v jeseni življenja in prijetne urice na tokratnem srečanju. Za prijetno počutje so jim zaigrali mladi kitaristi Tim Žerdin, Larisa Kšela in Tomi Miklič.

Z manjšo pozornostjo so počastili tudi najstarejša udeleženca srečanja. To sta bila Andreja Horvat iz Male Nedelje (letnik 1924) in Franc Zemljič iz Bodislavcev (1935), nazdravili pa so tudi Francu Belšaku iz Moravcev (1937) za njegov minuli praznik.

Foto: olgakarba.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.