https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Gibonni razkril zadnjo željo Oliverja Dragojevića

16.10.2019 ob 11:40  

Po dobrem letu od smrti Oliverja Dragojevića je spomin na glasbenega velikana še zelo živ. Glasbeni kolegi in oboževalci ga pogosto omenjajo. Eden njegovih najboljših prijateljev Gibonni pa je razkril, kakšna je bila njegova zadnja želja.

Gibonni je za hrvaške medije povedal, da je Dragojević lani, ko je bil že na bolnišnični postelji, načrtoval veliki koncert, ki bi se moral zgoditi na njegov rojstni dan.

»Ta koncert mu je pomenil vse. Celo ko so ga odpeljali na intenzivni oddelek, je govoril o tem. Poznal sem ga vse svoje življenje, vendar o ničemer ni govoril s takim žarom kot o tem koncertu,« je povedal Gibonni.

Ker je Oliver Dragojević 29. julija lani umrl, koncerta ni bilo. A Gibonni se je v želji, da izpolni prijateljevo zadnjo željo, posvetoval z njegovo družino in sklenil, da skupaj organizirajo koncert v njegov spomin.

Brez velikega medijskega pompa in promocije so veliki koncert, ki bo na Oliverjev rojstni dan, 7. decembra v splitski Areni, že razprodali. Še pred tem koncertom pa bo Gibonni, 27. oktobra nastopil v dvorcu Rakičan na Plesu - noč čarovnic.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.10.2019 ob 12:01 Kmet V. gost

      To care, ti si the best. To je glasbenik, ki si sam piše tekste in glasbo. Vrhunski v vseh pogledih!!!

      10 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.10.2019 ob 13:21 gost

      Poceni in nečloveška reklama. Sramuj se. Sem te cenil, od danes ne več. Pokazal si svoj pravi obraz.

      13 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.10.2019 ob 18:21 gost

        Še enkrat prečitaj tekst ...umiri se...dihaj ...Gibonni ne rabi takšne reklame...ti si pa itak debil z samo malimi možgani ...

        7 9 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.10.2019 ob 19:07 Lendavski nadvojvoda gost

      Ja,pa smo Slovenci,debile si talamo zaradi ustašije.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.10.2019 ob 22:07 istina gost

      piscu ob 13:21 dne 16.10. Čestitam na povedanem, sranje od Gibonija, na račun mrtvega pevca Dragojeviča, si to zanikrno govno od muzike nabira prekmursko "deco" in javne uslužbence, ki se po sranju zvanem koncert pofukajo, da ga naj pridejo gledat na otok med njivami, ki smrdi po čisti gnojnici.Pevač Điboni, ti si jedno veliko sranje, kad treba, da privučeš publiku, stidi se.

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.