https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Med letošnjimi naj termalnimi kopališči tudi pomurska

02.11.2019 ob 6:00  

Na 29. izboru Naj kopališča v kategoriji velikih, srednjih in malih termalnih kopališč, so zmagali Aqualuna v Termah Olimia, Terme Vivat in Terme Paradiso.


V akciji je letos sodelovalo 84 kopališč iz vse Slovenije, nagrade pa so podelili še v kategoriji naravno, letno in pokrito bazensko kopališče. Organizatorji akcije, RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro Slovenija in lokalnimi radijskimi postajami, so sporočili, da je bilo oddanih glasovnic letos več kot običajno. Glasovanje v okviru izbora je potekalo na dva načina, za naj kopališče je bilo mogoče glasovali prek spleta, obiskovalci pa so lahko glasovnice oddali tudi na kopališčih.

Med velikimi termalnimi kopališči so Aqualuni v Podčetrtku sledile Terme 3000 v Moravskih Toplicah in Termalna riviera Terme Čatež.

Med srednje velikimi termalnimi kopališči sta Termam Vivat v Moravskih Toplicah sledila kopališče Bioterme v Mali Nedelji in termalni center Thermana v Laškem.

Foto: Bioterme Mala nedelja

V kategoriji malih term sta dobovskemu kopališču Terme Paradiso sledila Zdravilišče Radenci in Terme Snovik v Tuhinjski dolini pri Kamniku.

Foto: arhiv Pomurec

V kategoriji naravnih kopališč so sodelujoči drugič zapored najbolje ocenili Velenjsko plažo, v kategoriji letnih kopališč so največ glasov namenili celjskemu letnemu kopališču, med pokritimi bazenskimi kopališči pa je obiskovalce najbolj navdušilo ljubljansko Vodno mesto Atlantis.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.11.2019 ob 8:17 Risto Kubura gost

      https://www.blumau.com/ nedaleč stran od nas, poglejte kaj so prečudovite terme! Obiščite, če imate možnost!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2019 ob 8:52 MOTIKA gost

      Dobro, da niso dobile TERME 3000, ker si absolutno ne zaslužijo, razen da imajo najvišje cene in kasirajo vse živo, poleti še ležalnike pri tako dragi vstopnini, saj niso normalni.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.11.2019 ob 12:24 gost gost

        res si motika kaj pa te moti v termah 3000 zelo so prijazni in še najboljšo hrano ponujajo res ne vem kaj je tam narobe

        1 8 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.11.2019 ob 13:27 DF gost

      Kje pa je soboško kopališče? Saj vsi veju da je v murski soboti onesnažena voda s pesticidi nenormalno. Nič čudnega da goričkega špricerja več kot enega ne moraš spiti.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.11.2019 ob 14:46 Bosanče malo gost

      Terme 3000 na drugem mestu , lani enkrat po dolgem času in nikoli več .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.