https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šimundža in Kouter pred tekmo s Triglavom

17.10.2019  

Po reprezentančnem premoru ta konec tedna Muraše čaka naslednja tekma Prve lige Telekom Slovenije. V 14. krogu na Fazanerijo prihaja kranjski Triglav.

Mura in Triglav se bosta to soboto udarila že tretjič v tej sezoni. Prvi ligaški obračun se je končal z 1 proti 3 za Črno-bele, z enakim rezultatom pa se je končala tudi tekma v osmini finala Pokala Slovenije.

Po dveh tekmah tako Muraši svoje nasprotnike že kar dobro poznajo, a ti so od takrat zamenjali ternerja. »Z menjavo trenerja so dobili nekakšne drugačne zahteve igralci, karakteristike so ostale iste, kar je normalno. Ampak vsak trener prinese nekaj novega, tako da nas čaka ena težka, trda tekma in moramo biti na zelo zelo visokem nivoju, če želimo pozitiven rezultat,« je pred tekmo povedal trener Črno-belih Ante Šimundža.

Zvezni igralec Mure Nino Kouter pa si želi nadaljevati niz zmag: »Pričakujem eno dobro tekmo. Upam, da bomo spet osvojili tri pike.« Kaj sta po premoru in pred sobotno tekmo še povedala Kouter in Šimundža si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Tekmo, ki bo v soboto, 19. oktobra, na Fazaneriji, boste v živo lahko spremljali tudi na našem portalu z začetkom ob 14.30.

* Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.10.2019 ob 8:30 Strijc Džouže gost

      To mi delaj Dfja palik posiljuje Mura😭😭😭😭😭

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.10.2019 ob 9:43 Miloš gost

      da bog ka de x

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.