https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Državna cesta Gomilica – Velika Polana bo kmalu končana

18.10.2019 ob 11:50  

Izgradnja ceste Gomilica - Velika Polana je v zaključni fazi. Dela na cesti bodo najbrž zaključena pred zastavljenim rokom, ki je 30. novembra 2019.

Trenutno se izvaja horizontalna in vertikalna signalizacija ter čiščenje gradbišča. Vrisujejo se prehodi za pešce, črte in ostale označbe na cestišču. Odpravljajo se manjše nepravilnosti, ki so nastale pri sami izvedbi.

Kot so zapisali na Občini Turnišče dela potekajo nemoteno in brez zapletov.

Foto: obcinaturnisce.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.10.2019 ob 13:23 pa ka gost

      1 leto delajo tau cesto bogo

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.10.2019 ob 5:33 gost

      a Nič ni hudega ,bomo pač cca 30 novembra V TEM LETU šli na otvoritev z bundami.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.10.2019 ob 7:53 cestar gost

      Prometni režim pa je fenomenalen (enosmerna traktorska steza, kolesarji pa na cesti). To je verjetno zopet delo kakega stručkota v pisarni, ki nima stika z realnostjo,

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.