https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

FOTO: Radenska Creativ do prve zmage v sezoni

Murska Sobota, 19.10.2019  

 V drugem krogu 3. Slovenske košarkarske lige so igralci Radenske Creativ doma gostili ekipo Konjic, ter prišli do prve zmage v letošnjem tekmovanju.


KK Radenska Creativ Sobota - KK Konjice  76:68
(21:19, 16:15, 25:14, 14:20)

Domači košarkarji, ki se jih je na klopi zbralo le osem so bili boljši nasprotnik že od začetka tekme, saj so si hitro priigrali nekaj točk prednosti, ki jih do konca tekme niso več zapravili. V prvem polčasu je pri Creativu blestel mladi Marko Matijevič, ki je do konca tekme dosegel 18 točk. Tokrat je bila ključna tretja četrtina, ki so jo Sobočani dobili s 25:14 in tako v zadnji del tekme vstopili s 14. točkami prednosti, ki so jim zagotovile nekoliko mirnejšo končnico in prvo zmago v novi sezoni.

Pri domačih sta se najbolj izkazala zgoraj omenjeni Matijevič in Valentin Justin Tratnik, ki sta dosegla po 18 točk. Pri gostih je bil najbolj razpoložen Beno Pungartnik, ki je dosegel 22 točk.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2019 ob 16:24 Lana gost

      Vabim vas v zasebni slovenski seks klub - www.lady4.fun To je najboljši kraj za iskanje spolnega partnerja! Čakam te tam :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.