https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Križevcih pri Ljutomeru potekala komemoracija

Križevci, 01.11.2019 ob 9:00  

Na pokopališču v Križevcih pri Ljutomeru je potekala komemoracija.


Ob tej priložnosti so program pripravili učenci in učenke OŠ Križevci pri Ljutomeru. Z izbranimi besedami in pesmijo so se spomnili na pokojne.

Zbrane je nagovoril tudi župan Občine Križevci mag. Branko Belec.

Simbolično so položili lovorjeve vence na pokopališču v Križevcih, pri spomeniku pred občinsko stavbo ter pri Žalikovi domačiji v Logarovcih.

Foto: Občina Križevci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.11.2019 ob 13:42 Emma gost

      Vabim vas v zasebni slovenski seks klub - www.GetMeets.com

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.11.2019 ob 22:25 piki gost

      Ok, če so se spomnili na pokojne. Na vse pokojne na tem pokopališču. Ne vem pa kaj imajo tam iskati neki z uniformami in prapori in zvezdmi. Očitno tisti, ki poveličujejo revolucijo na zelo pretkan in podel način izrabljajo otroke in ostale ljudi, da se kao gredo poklonit vsem pokojnim potem pa privlečejo razne rekvizite iz bivše države in prejšnjega stoletja ter jih tam razjazujejo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.11.2019 ob 12:42 Lendavski nadvojvoda gost

      Piki,si le Pikec,zaradi onih podlih z zvezdami lahko stresaš neumnosti,pa ti nič ni.Če bi vladali oni v črnih talarjih,bi se cvrl,se ve kje.Jutri je nedelja,pravljice bodo pravljičarili,ti pa odprtih ust poslušal.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.