https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Remi Črenšovcev in Grada

Črenšovci, 27.10.2019  

V 11. krogu PNL sta se v Črenšovcih pomerili ekipi Črenšovec in Grada. Moštvi sta se razšli z 0:0

Črenšovci - Grad 0:0 (0:0)

 

Črenšovci: Vöröš, D. Hozjan, Copot (od 71. Hozjan), Zeljković, Tivadar (od 57. Graj), Kavaš, Virag, Tkalec, Tompa, Vuk (od 82. Žerdin) in Kociper.

Grad: Cipot, Celec, Kerec (od 65. Vrhovski), Buček Huber, Belna, Stošić, Sukič, Potočnik, Seršen (od 76. Kolmanko), Gašperšič in Bernjak (od 83. Marič).

Glavni sodnik: Miran Bukovec.

 

Tekmo so bolje začeli domači, ki so imeli v 6. minuti lepo priložnost, ko je po podaji Tkalca iz desne strani, do strela iz bližine prišel Kociper, a je Cipot bil na mestu. Nato predvsem igra med obema kazenskima prostoroma, brez pravih priložnosti do 27. minute. Takrat so gostje storili prekršek na oddaljenosti dobrih dvajset metrov. Prosti strel je izvedel Virag, Cipot pa je žogo s težavo odbil in s pomočjo vratnice mrežo ohranil nedotaknjeno. Nato tudi edina priložnost gostov v prvem polčasu - po hitrem protinapadu je žoga prišla do Buček Hubra, ki je lepo ustrelil, a je bil Vöröš na mestu. Moštvi sta tako na odmor odšli brez zadetkov. Podobna slika v drugem polčasu, z nekaj priložnostmi na eni in drugi strani, a mreži sta mirovali do konca srečanja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.10.2019 ob 11:42 Gost gost

      Grad kama si prišo.Rajbar tvoje delo se vidi.in tvoja sposobnost.uničo si Grad.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.10.2019 ob 13:16 Nič gost

      In ta najbi vodil Muro.pa uničo Grad.sreča ka Šimindža z Zahovičem.to vse vodi in organizira.v Muri.ker če bi Kuzmič in yRajbar z druščino.bi vse hitro propadlo.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2019 ob 13:49 Gost gost

        Pozabo si tudi na Ceferina keri tudi pomaga pri vodenji Mure, pa mislin ka predsednik nzs ma prste poleg, ter sodniska organiacija kera dela vse kar je v njeni moci, da mura osvoji cimvec tock :)

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.10.2019 ob 13:32 gost

      mnmnb

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.10.2019 ob 19:48 Gost gost

      ČRNKOJA HOČEMO NAZAJ PRI GRADE

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.