https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Derbi v Nedelici pripadel Čentibi

Nedelica, 29.10.2019  

V Nedelici sta se, v 10. krogu MNL Lendava, pred okoli 150 gledalci, pomerili, do tega kola še edini neporaženi ekipi - Nedelica in Čentiba. Boljši so bili gostje, ki so slavili z 3:1.

Nedelica - Čentiba 1:3 (1:2)

0:1 - Lebar (3.min), 1:1 - Pivar (16.min), 1:2 - Lebar (35.min), 1:3 - Sekereš (93.min)

Nedelica: Utroša, Petek, Gjerkeš, Denša, Pal (od 68. Pucko), Dominko, Kotnjek, Prša, Pivar ((od 71. Tompa)(od 88. Prša)), Zadravec (od 78. Pučko) in Nežič.

Čentiba: Horvat, Berki (od 70. Lazar), Bogar (od 46. Gerenčer), Kerék, Varga, Kuzma, Časar, Fordan, Plevel, Sekereš in Lebar.
 
Glavni sodnik: Damjan Borovič.

Derbi kroga v MNL Lendava so bolje začeli gostje. V 3. minuti je Sekereš lepo potegnil po desnem boku, podal pred vrata, kjer je bil od domačih branilcev hirejši Lebar in poslal žogo za hrbet Utroše. Kmalu za tem so imeli gostje še eno priložnost, a je strel Sekereša zletel mimo vrat. Ta priložnost je le predramila domače, ki so se opogumili in igrali bolj napadalno. Trud se jim je obrestoval v 16. minuti. Po podaji iz kota je bil v kazenskem prostoru najspretnejši Denša, ki je žogo lepo poslal do Pivarja, ki je zadel za 1:1.

Pivar je imel še eno lepo priložnost v 34. minuti, ko je njegov močan strel fantastično zaustavil Horvat. Že minuto kasneje pa so povedli gostje. Po hitrem protinapadu je domača obramba še enkrat naivno reagirala, kar je izkoristil Lebar za novo vodstvo gostov. Do konca polčasa še po nekaj polpriložnosti na eni in drugi strani in lahko povemo, da je okoli 150 gledalcev uživalo v odličnem dvoboju. V drugem polčasu podobna igra, za končnih 1:3 in zmago Čentibe je globoko v sodnikovem podaljšku zadel Sekereš. Čentiba tako še naprej ostaja neporažena pri zbranih 28. točkah in imajo sedaj pet točk prednosti pred današnjimi nasprotniki, ki ostajajo na drugem mestu.

 
 
Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2019 ob 21:08 gost

      Pa kaj pomaga prvo mesfo, če pa čentibčani itak ne bodo šli v pomursko ligo.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.10.2019 ob 22:27 Busybee gost

      Df evp tvoja krumpl liga, samo še nafta falij

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.10.2019 ob 7:44 varašanec gost

      Ka edni dečki tü v toj ligi delajo, pa domačijni skoro? V Trnišči pa plačüvlemo od indri.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.10.2019 ob 10:11 gost

      Pijemo v moji kleti šilce rujnega

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.10.2019 ob 11:41 NavijaUc gost

      Pri debelemu v csenteji danes šmarnica, pasja radost in seveda osamljene žene strastnih navijačev! Slavimo Čentibu in Naftu danas! Pridite na kozarček rujnega, dobro veselje in toplo tiskanje.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.