https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Turnišču sprejeli bronastega strelca Robija Markojo

Turnišče, 31.10.2019  

Včeraj, 30. oktobra, so v Turnišču v občinski dvorani pripravili sprejem za strelca Robija Markojo, ki je na 7. svetovnih vojaških igrah v kitajskem Wuhanu s 587 krogi v trojnem položaju na 300 metrov osvojil bronasto kolajno.


Markoja, ki je član Strelskega društva Štefan Kovač Turnišče, je do bronaste medalje prišel v zelo močni konkurenci, kjer je premagal številne nosilce medalj iz olimpijskih iger in svetovnih prvenstev.

Bil je tudi edini Slovenec, kateremu se je uspelo uvrstiti na tekmo posameznikov.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.10.2019 ob 18:02 gost

      Čestitam Robi !!! Odličen sprejem z samimi dobrimi glasbeniki. Bolje če bi ti sam tast zapel Štefan---ki ima zelo dober glas.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.10.2019 ob 18:41 jajaj gost

      Podelitev je spremljala ena boljših glasbenih skupin, gumilički klantuši. Tuga i bol, res v tem Varošu ni idej, ni ljudi za napredek, sama ego-hinavščina. Tistim, ki bi nekaj naredili se nasprotuje, ti ki vodijo to ozemlje nimajo pojma, pa leta gredo v prazno.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.10.2019 ob 20:19 Vesna Dornava... gost

        Ja kaj pa je z našo bivšo županjo Vesno Jeralo Zver, morala je zapustiti mesto diretorice občinske uprave občine Dornava,...prosim za dodatna pojasnila...

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.11.2019 ob 11:44 suli gost

      Vse čestitke Robi tebi za uspeh na svetovnem prvenstvu na Kitajskem, bi pa tu omenil rad besede zahvale tebi in tvoji družni Turniškega župnika g. Tonija Brinjevca pri današnji sveti maši. Ni kaj lepa gesta......

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.11.2019 ob 11:52 gost

      Domov si ga ženi, Brinjevca seveda!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.11.2019 ob 21:30 ........ gost

      A kdo vidi, da bi gospod izgledal BONAST? dA JE DOBIL BRONASTO MEDALJO VERJAMEM, DA BI PA BIL BRONAST PA TUDI PODPOVPREČEN ČLOVEK VIDI, DA TEMU NI TAKO.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.