https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

V najboljši enajsterici kroga dva Muraša

31.10.2019  

V najboljši enajsterici 15. kroga Prve lige Telekom Slovenije najdemo Amadeja Marošo in Žana Karničnika.

Muraši so minuli konec tedna gostili v Velenju, kjer so s 2:1 premagali Rudar. V najboljši enajsterici kroga sta po tokratnem izboru tudi Amadej Maroša in Žan Karničnik.

Mura bo v naslednjem krogu v nedeljo, 3. novembra gostila Olimpijo. Tekmo, ki se bo začela ob 16.45, boste lahko v živo spremljali preko našega portala.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.11.2019 ob 3:09 Busybee gost

      Df ka ti delaaaa Mura si vido? Pojej se, smrdljivko!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.11.2019 ob 8:48 gost

        Tega ne dela Mura pač pa en novinarček, ki je bolan na Muro. Kaj sta pa te napravila ta dva Muraša PROTI NAJSLABŠI ekipi prve lige. Eno podajo in en gol. SIKIMIĆ je profesor za oba, a ga nikoli ne da novinarček v to enajsterico. Enako Vizinger, Lotrič in še veliko njih.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.11.2019 ob 4:38 gost

      SEs mīlu šo komandu. Puiši, es atvainojos par atklājumu, es tikai izrietēja no šiem spēlētājiem, es gribu, lai apmierinātu to pašu, rakstiet man šeit -- diena.na.to

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.11.2019 ob 19:03 nace gost

      tou lejko pijšeš samo na vogrskon tu smo slovenije in govorimo slovenki jezik buta paras hungaria

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.