https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Radenčani do nove zmage

Radenci, 4.11.2019  

Radenski odbojkarji so se to soboto v 5. krogu 2. Državne odbojkarske lige v domači dvorani pomerili proti ekipi KEKOOprema Žužemberk in brez večjih težav prišli še do četrte letošnje zmage.


Radenci - KEKOOprema Žužemberk  3:0
(25:10, 25:18, 25:18)

Radenci: Horvat T. 17, Pelemiš 10, Ajlec B. 10, Banič 7, Ajlec T. 4, Ratkai 2, Bertalanič 1

Radenčani so hitro nakazali, da ne bodo dopustili presenečenja, saj so s suvereno igro v prvem nizu hitro povedli in prednost ohranjali do konca prvega niza, ki so ga dobil is 25:20. Podobna zgodba se je ponovila tudi v drugem nizu, ki so ga dobili s 25:18. V tretjem nizu so gostje iz Žužemberka prikazali boljšo igro in vse do sredine seta uspeli držati korak z razigranimi domačini. Nato so Radenčani strnili vrste in brez težav osvojili tudi tretji niz, ter se veselili nove zmage. S četrto zmago ostajajo na zgornji polovici lestvice. Naslednji teden jih čaka gostovanje v Kamniku, kjer se bodo pomerili proti drugi ekipi Calcita.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.