https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo gradbenega projektanta, koordinatorja in pomočnika vzgojitelja

08.11.2019 ob 6:00  

Tudi ta teden smo na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje za vas preverili aktualna prosta delovna mesta. Morda je katero kot nalašč za vas.


ZEU družba za načrtovanje in inženiring d.o.o. iz Murske Sobote išče gradbenega projektanta. Od kandidata pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, 3 leta delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije, zahtevna računalniška znanja ter opravljen strokovni izpit za pooblaščenega inženirja. Prijava na delovno mesto za nedoločen čas je mogoča do 8. 11. 2019, kandidati pa naj pošljejo vlogo po pošti.

Razvojni center Murska Sobota išče koordinatorja za določen čas, 12 mesecev. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2.stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer družbene vede. Od kandidata pričakujejo tudi 2 leti delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije, dobro znanje vsaj enega tujega jezika (angleškega ali nemškega), zahtevna računalniška znanja, izkušnje s projektnim delom (projektno vodenje), znanja uporabe IKT, poznavanje evropskih skladov in kohezijske politike, organizacijske in komunikacijske sposobnosti (delo v skupinah), izkušnje s poročanjem in administracijo projektov, izvajanjem javnih naročil ter opravljanjem nalog kadrovske službe. Prijava je mogoča do 9. 11. 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

Dom Lukavci išče varuhinjo s specifičnimi znanji. Pričakujejo sredno strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer Zdravstvena nega in oskrba. Za zaposlitev za nedoločen čas pričakujejo tudi 6 mesecev delovnih izkušenj, tekoče znanje slovenskega jezika ter opravljen strokovni izpit. Prijava je mogoča do 12. 11. 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po pošti.

Protig, podjetje za proizvodnjo, trgovino, inženiring in gostinstvo d.o.o. išče v Ljutomeru upravljalca mini-bagra. Za prosto delovno mesto za nedoločen čas pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo, vozniški izpit B kategorije ter 2 leti delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 8. 11. 2019, kandidati pa naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor.

Osnovna šola in vrtec Apače razpisuje prosto delovno mesto za vzgojitelja predšolskih otrok – pomočnika vzgojitelja. Pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok. Za zaposlitev za določen čas do 15. 8. 2020, od kandidata pričakujejo tudi osnovna računalniška znanja, tekoče znanje slovenskega jezika ter vozniški izpit B kategorije. Prijavi je potrebno priložiti potrdilo o nekaznovanosti Ministrstva za pravosodje, dokazilo o končani izobrazbi ter potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti vse do 8. 11. 2019.

PROTIG, podjetje za proizvodnjo, trgovino, inženiring in gostinstvo d.o.o. iz Ljutomera išče gradbenega delavca za dela kot so polaganje kablov ter pomoč pri delu z bagrom in lopato. Za zaposlitev za nedoločen čas pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo. Prijava je mogoča do 8. 11. 2019, kandidati pa naj za razgovor pokličejo.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.11.2019 ob 15:50 gost

      Vsi se najdejo ,samo delo z lopato in pomoč njej bo pa brez povpraševanja !?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.