https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Dom kulture odslej z novim ogrevanjem

Ljutomer, 08.11.2019 ob 6:05  

Občina Ljutomer je v zadnjem obdobju veliko pozornosti namenila varčevanju z energijo ter nižanju stroškov ogrevanja. Tako se je novo ogrevanje uredilo tudi v Domu kulture Ljutomer.


V letošnjem letu so se tako izvedle energetske sanacije Osnovnih šol Cezanjevci in Mala Nedelja, Vrtca Ljutomer in telovadnice pri Osnovni šoli Ivana Cankarja Ljutomer, v delu pa je še sanacija Glasbene šole Ljutomer. Zaradi zniževanj stroškov se je tako novo ogrevanje uredilo tudi v Domu kulture Ljutomer.

Doslej se je poslopje kulturnega doma ogrevalo na kurilno olje, od sedaj naprej pa bo ogrevanje na plin. V okviru investicije je bila narejena rekonstrukcija obstoječe kotlovnice ter vgrajen nov toplovodni plinski kondenzacijski kotel na zemeljski plin, z vsemi gradbenimi in elektro deli. Na obstoječe ogrevalne veje so bile nameščene tudi črpalke, ustrezno urejeno je bilo tudi prezračevanje kotlovnice in dimnika.

Vrednost celotne investicije je znašala nekaj manj kot 45.000€, pri čemer je projektno dokumentacijo izdelalo podjetje GiBS, Simon Balažič s.p. iz Ljutomera, ki je tudi opravljal nadzor, kot najugodnejši izvajalec del pa je bil izbran ponudnik - Instalacije Sedmak, prav tako iz Ljutomera.

Foto: olgakarba.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.11.2019 ob 8:33 Tone gost

      To je venda zrihta Dejan Karbov, on vse zrihta v Lotmerki :))))

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.11.2019 ob 13:26 Miha gost

        :))))) poseben primerek je on ja, pa še puno volilcov je razočara, ko so ga pogruntali

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.11.2019 ob 9:47 Boštjan gost

      Pa je res to šlo skozi preko amandmajev, katere so predlagali in izglasovali svetniki. V prvotnem predlogu proračuna tega ni bilo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.11.2019 ob 12:41 Marija gost

      hahah ja Dejan samo zno "kislo župo skuhati", kot vedno pa zmesati te pa adijo

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.11.2019 ob 12:54 Prlek gost

      Dejan? OMB on?? nič od nič, samo svojo in laži zno okrog nositi

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.11.2019 ob 19:21 Tonček gost

      Pingvin naj ostane v Ljubljani, Lotmerk pa naj pusti pri miru, drugo ne dela ka drek mesa in gonjo proti zupanji. Kaj ces do glezjov ji ne segne

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.11.2019 ob 0:21 Irma gost

      Es gribētu apmeklēt jūs, lai mēģinātu mani dažādās pozās. Rakstiet šeit--- www.2020.na.to

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.11.2019 ob 1:08 Obožujem to ekipo. Fantje, žal mi je za razodetje, vendar sem samo pušča od teh igralcev, Želim spoznati isto, email mi tukaj. >.... """ http://zurnal24.tor.kr gost

        .

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.11.2019 ob 22:53 tone gost

      Joj, joj, janšisti in Olgisti. Kak hudo vas daje gospod Karba. Ne morem verjeti, da ste tak ubogi. Upam, da se vam še v sanjah ne prikazuje. Janšisti so še hujši od Olgistov. Ne morejo in ne morejo preboleti kaj je naredil njihovemu omiljenemu vodji. Vseeno kakšna novica se pojavi okrog Ljutomera. Noben ne komentira vsebine. Vsi takoj z vsemo topovi po gospodu Karbi. Uboščki! Če bi verjel piscem bi mislil, da je za vse težave in tegobekriv gospod Karba. Pa saj nikjer v Ljutomeru nima nobenega vpliva na dogajanje. Glanzkopfovi vojaki imajo očitno hude glavobole.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.11.2019 ob 8:34 Lepa dekleta blizu gost

      vaše lokacije --- www.cvetka.new.so

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.