https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Jesenska jasa mavričnih utrinkov privabila številne obiskovalce

Murska Sobota, 10.11.2019 ob 17:30  

V soboto, 9. novembra, je v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota potekala 6. Jesenska jasa mavričnih utrinkov. Dogodek je potekal pod okriljem društva Enovita, v sklopu projekta, ki ga sofinancira Mestna občina Murska Sobota.


Pester program se je začel z otvoritvijo in uvodnim druženjem. Sledila je mantra za sočutje, ki jo je izvajala Svetlana Kos. Tatjana Baligač je za otroke in starše vodila družinsko jogo. Mateja Hana Hočevar pa je vodila pogovor o knjigi Zmajeva deklica.

Robert Lavtar je pripravil prikaz praktičnih načinov usklajevanja fizičnega, eteričnega, astralnega telesa, duha-atmana in človekovega jaza. Sledila je sprostitev "Potovanje skozi čakre," ki jo je vodila Tatjana Baligač. Prireditev se je zaključila z zvočno kopeljo z gongi, ki so jo izvajali Alja Petric, Aleš Ifko in Andreja Horvat.

Obiskovalci so si lahko poleg različnih aktivnosti, ogledali in izbirali med ponudbo na stojnicah. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.